Ultima ora
Stiri
Noi victime ale consumului de ciuperci
     La sfarsitul saptamanii trecute la Spitalul judetean Alba au fost inregistrate noi victime ale consumului de ciuperci, dupa ce, in ultimele zile, astfel de cazuri s-au rarit. De aceasta data este vorba de 7 persoane, toti membri ai aceleiasi familii (de rromi) din localitatea Garbova de Sebes. Cinci dintre pacienti au fost opriti in cadrul sectiei ATI, iar alti doi la "interne" pentru tratament medical amanuntit. (F.R.)
Datorita caniculei
Abatoarele din judet tinute sub control
     Temperaturile extrem de ridicate ce au lovit de cateva zile intreaga tara sunt binefacatoare numai celor ce doresc sa se bucure de un bronz mai accentuat. Pe de alta parte, datorita acestui val de canicula exista riscul aparitiei unor epidemii sau boli de sezon, ce pot fi cu greu controlate. Astfel, Prefectura judetului Alba, prin implicarea prefectului Ioan Rus, in colaborare cu Directia Sanitar-Veterinara, va efectua controale la toate abatoarele si firmele din judet ce prelucreaza carnea, tocmai din dorinta de a preintampina izbucnirea unor focare de infectie, posibile datorita temperaturilor mari, in zonele unde sunt depozitate resturile animaliere. (R.J.)
Canicula si la Ambulanta
     In ultimele ore, la Dispeceratul Serviciului de Ambulanta Alba numarul solicitarilor a crescut odata cu gradele din termometre, tot mai multi batrani, cardiaci si hipertensivi, avand nevoie de ajutor medical. Pe langa problemele medicale caniculare, la Ambulanta s-au primit si doua solicitari din Ighiu, una pentru D.G., de 41 de ani, diagnosticat cu politraumatism prin cadere de la inaltime si alta pentru A.G., de 45 de ani, cu politraumatism prin agresiune. (F.R.)

Editorial
Prima pagina
Curier judetean
Alte cautari in arhiva
Reveniti la ziua de azi
Un preot confirma ipoteza politiei
Se pare ca valutistul din Cugir a decedat, iar corpul lui a fost "dat pe apa"
     In cazul disparitiei misterioase a unuia dintre cei mai bogati valutisti din Cugir, Cornel Picu, politia a conturat deja unele ipoteze palpabile, bazate pe multitudinea probelor si a declaratiilor martorilor. In acest caz exista martori care confirma vizita lui Picu la domiciliul lui Romeo Chelaru, in ziua de luni, 9 iulie, dimineata iar din apartamentul suspectului politia a ridicat o serie de probe. Mai mult, pe corpul lui Romeo Chelaru au fost descoperite unele echimoze justificate de acesta ca provenind dintr-o cazatura anterioara. Vineri, 13 iulie, Romeo Chelaru a fost supus testului cu detectorul de minciuni, la Cluj-Napoca. Luand in calcul ipoteza ca trupul neinsufletit al valutistului ar fi fost aruncat in raul Mures, IPJ Alba a alertat IPJ Arad si IPJ Hunedoara pentru eventuala recuperare a cadavrului. Surse de la fata locului ne-au informat ca prietena valutistului Cornel Picu, in prezent socata si derutata de situatia tragica si incerta, a apelat la ajutorul bisericii pentru elucidarea misterului. Se pare ca femeia a apelat la ajutorul unui preot din zona Orastie care i-a confirmat faptul ca "Picu este mort, iar corpul lui a fost dat pe ape".
Andreea RADU

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.