Curier județean
Ziua Justiției
    În fiecare an, de 1 iulie, toți cei care își desfășoară activitatea în slujba Justiției și a dreptății sărbătoresc "Ziua Justiției".
    Cu acest prilej doresc să mulțumesc, întâi de toate, tuturor slu­jitorilor Justiției din cadrul Tribunalului Alba și celor cinci judecătorii de pe raza de competență a Tribunalului Alba - pentru eforturile de­puse în direcția apărării Legii și întărirea legalității, pentru creșterea prestigiului social al Justiției. Rezultatele obținute până în prezent îmi întăresc convingerea că toți cei care desfășoară activitatea în slujba Justiției vor acționa cu fermitate și demnitate în continuare pentru atingerea acelui nivel calitativ al activității în Justiția română, care să fie perfect compatibil cu standardele moderne existente în statele europene dezvoltate.
    Asigur societatea civilă că oamenii Justiției își vor face datoria cu dăruire și devotament față de ideea de dreptate, față de societatea românească.
Președintele Tribunalului Alba
Judecător Maria Rodica POTRA

Centrul Zonal de Selecție și Orientare Alba - 5 ani de la înființare
    Ieri, la Alba Iulia s-au desfășurat manifestările prilejuite de îm­plinirea a 5 ani de la înființarea Centrului Zonal de Selecție și Ori­entare Alba Iulia. În deschidere, șeful Centrului Zonal, col. Ioan Chi­țu, a rostit o alocuțiune cu privire la activitatea instituției pe care o con­duce și a fost vizionat filmul documentar "Deschizători de drum". Invitații au vizitat apoi Centrul Zonal de Selecție și Orientare Alba și Colegiul Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia. (N.I.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.