Prima pagina
Stiri
Director nou la DGMPS Alba

     In urma concursului sustinut la Bucuresti, la sediul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, Directia Muncii Alba are un nou director, in persoana doamnei ing. Sidonia Fagadar, care il inlocuieste in functie pe ec. Constantin Sura. Pana in prezent, d-na Sidonia Fagadar si-a desfasurat activitatea in departamentul de Asistenta Sociala, fiind sefa Biroului de finantare. Ii dorim d-nei Fagadar mult succes in noua sa functie si o protectie sociala cat mai activa! (F.R.)


Concert religios de Florii

     Catedrala Reintregirii Neamului din Alba Iulia va gazdui duminica, 8 aprilie, de Florii, un concert religios. El va avea loc dupa savarsirea slujbei Deniei si va fi sustinut de Corul Facultatii de Teologie Ortodoxa Alba Iulia dirijat de diaconul Adam Domin. (A.D.)


Vagoane de tren suplimentate in perioada Sarbatorilor de Pasti

     In perioada Sarbatorilor de Pasti, SNCFR a luat decizia suplimentarii numarului de vagoane pe principalele trenuri care sunt aglomerate de obicei. In judetul Alba, calatorii vor avea un confort mai bun pe trenurile personal 2031 Razboieni - Arad (prin Teius) si perechea acestuia, si pe Rapidul 631 - 632, care circula pe relatia Oradea - Bucuresti Nord (prin Alba Iulia), ale caror numere de vagoane s-au suplimentat. (F.R.)


Editorial
Curier judetean
Ultima ora
Alte cautari in arhiva
Reveniti la ziua de azi
Astazi, toate drumurile duc spre stadionul "Cetate"
Mare, mare meci de fotbal la Alba Iulia, FC Unirea - CSM Resita
Ziarul "Unirea" acorda un premiu special de 8 milioane de lei celui mai bun jucator unirist

     Astazi, de la ora 11, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia se disputa cel mai important joc al primaverii pentru echipa noastra de suflet. Un meci mult mai important si mai capital decat duelul cu Baia Mare. Echipa noastra se afla in plina campanie de intarire a efectivului, cu sprijinul generosului sponsor SC Jidvei SRL, al actionarului principal ing. Claudiu Necsulescu, fiind transferati jucatori de prima divizie: C. Ciobanu (Astra Ploiesti) sau R. Ganea (FC National). De asemenea, in fata publicului albaiulian vor aparea in premiera stranierii Smakov (rus) si Khalil (sirian). In pauza intalnirii de sambata, dintre FC Unirea si CSM Resita, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia se va desfasura un interesant concurs organizat de SC Jidvei SRL pentru spectatorii prezenti in tribuna. Vor fi alese la intamplare 20 de persoane, care vor participa la o inedita competitie de lovituri de la unsprezece metri. Premiile acordate de noul sponsor al echipei albaiuliene sunt: pentru locul I - un miel si un carton de vin de Jidvei, pozitiile doi si trei - cate un carton de vin de Jidvei, locul 4 - o minge de fotbal, locul 5 - un tricou "alb-negru" al divizionarei secunde. In contextul dificilului joc cu fosta prim-divizionara, presedintele Ioan Marginean face apel la public pentru sustinerea echipei. "Avem nevoie de sprijinul spectatorilor ce trebuie sa devina al doisprezecelea jucator, pentru a obtine victoria si a le face astfel o bucurie in sambata Floriilor", a declarat Marginean.
     Ziarul "Unirea" acorda, in caz de victorie, un premiu special in valoare de 8 milioane de lei, constand dintr-o masina automata de spalat rufe "Diamant 551T" celui mai bun jucator unirist desemnat pe baza optiunilor antrenorilor si ziaristilor de la "Unirea", cotidianul cu cel mai mare tiraj din Transilvania. "Hai Unirea!"


CEC-ul da bani agricultorilor
Hectarul si milionul - o realitate si in judetul Alba *Plata milionului pentru fiecare hectar a inceput in mai multe localitati

     Directoarea Sucursalei judetene CEC Alba, d-na Stela Garbovean, ne-a informat ca, incepand de ieri a demarat plata in actiunea "Hectarul si milionul". Pentru ziua de ieri a fost alocata suma de 4,4 miliarde de lei, pentru 2268 de agricultori. Platile s-au facut la urmatoarele agentii (pe localitati): Blaj (Blaj), Aiud (Lopadea Noua, Miraslau si Aiud), Calnic (Garbova), Jidvei (Jidvei), Cetatea de Balta (Cetatea de Balta), Vintu de Jos (Blandiana si Salistea), Ocna Mures (Noslac), Lunca Muresului (Lunca Muresului), Zlatna (Metes), Pianu (Pianu), Alba Iulia (Alba Iulia, Ciugud si Berghin), Valea Lunga (Valea Lunga), Cunta (Dostat si Spring).
     In cursul zilei de luni, 9 aprilie a.c., vor fi facute alte plati, in valoare totala de 3,2 miliarde de lei, pentru 1619 persoane, dupa cum urmeaza: Alba Iulia (Santimbru), Blaj (Cergau), Zlatna (Zlatna si Almasu Mare), Vintu de Jos (Ceru Bacainti), Ighiu (Ighiu si Cricau), Teius (Stremt), Calnic (Calnic), Jidvei (Sona), Rimetea (Rimetea), Unirea (Unirea). Directoarea Sucursalei judetene CEC Alba, d-na Stela Garbovean, ne-a mai informat ca pentru buna derulare a activitatii au fost detasate mai multe persoane de la sucursala catre agentii. Persoanele juridice care beneficiaza de ajutor din partea statului isi vor ridica drepturile care li se cuvin de la Sucursala judeteana Alba Iulia si oraseneasca Aiud.
Florin ROMAN


Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.