Prima pagina Editia din: 30.06.2001
Stiri
Tentativa de sinucidere
     In ultimele ore, la Spitalul Judetean Alba, medicii de la serviciul de urgenta s-au confruntat cu o cazuistica obisnuita. Au fost inregistrate si unele exceptii: de exemplu, o tanara de 17 ani, din Sebes, U.F. a luat o supradoza de distonocalm si diazepam, din cauza unor probleme sentimentale. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, tanara, diagnosticata cu intoxicatie voluntara medicamentoasa, a parasit spitalul. (F.R.)

Editorial
Curier judetean
Ultima ora
Alte cautari in arhiva
Reveniti la ziua de azi
Un mort asteapta in frigider sa fie inmormantat crestineste
     De trei zile, in frigiderul de la Morga Spitalului Judetean Alba este depus cadavrul unui barbat. Decedatul se numeste Gabriel Gavrilas, de 31 de ani, cu domiciliul in Ocna Mures. Barbatul a murit la sectia de neurologie, din cauza mai multor boli, printre care ciroza si etilism cronic. Din pacate, desi se pare ca decedatul are ceva rude pe la Livezile, nimeni nu a venit sa se intereseze de el. Indiferent de situatii, orice om are dreptul la o inmormantare crestineasca! (F.R.)

Din cauza unei avarii in sistemul energetic national
Minele din Apuseni primesc curent cu taraita
     In cursul zilei de ieri, din cauza unei avarii in sistemul energetic national, a fost necesara limitarea la putere minima tehnologica a mai multor mari consumatori. Printre acestia se afla si exploatarile miniere de la Abrud, Rosia Montana, Zlatna si Baia de Aries. Asadar, daca nu a fost vorba de platile restante, minerii au fost "loviti" de avaria din sistemul national. Ghinion curat! (F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.