Curier județean
Rugăciunea de azi
     Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare, primeşte această rugăciune şi o du Fiului tău şi Dumnezeului nostru, ca să mântuiască şi să lumineze pentru tine sufletele noastre.
     Toate puterile cereşti: Scaune, Domnii, Începătorii, Stăpânii, Puteri, Heruvimi, Serafimi, Arhangheli şi Îngeri, rugaţi-vă lui Dumnezeu pentru mine, păcătosul, rogu-mă şi mă cuceresc vouă. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Soborul Sf. 70 Apostoli; Cuviosul Teoctist
Catolic: Fericita Angela din Foligno

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri

Anul 2002 a debutat cu două accidente rutiere grave
Marţi, 2 ianuarie, ora 12.45, pe DN 1 în zona Câlnic
     Conducând Dacia Super Nova, Gheorghe Bălan (53 de ani, din Voineasa-Vâlcea) intră în depăşirea unei Dacii 1300, într-o curbă fără vizibilitate. Bălan acroşează o Dacia 1300 condusă din sens opus de Crişan Dorin (57 de ani, din Sibiu) şi apoi se tamponează frontal cu autoturismul Nissan condus din sens opus de Ioan Ursa (53 de ani, din Sibiu). În accident este rănită grav Ildiko Enciu (47 de ani, din Voineasa) care a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, fractură de femur stâng, traumatism toracic. Cealaltă pasageră din Dacia Super Nova, Emilia Bălan (46 de ani, din Voineasa) a fost rănită uşor.
Marţi, 2 ianuarie, ora 12.40, pe raza comunei Stremţ
     Conducând Dacia 1300 Break, Lucian Daniel Iacob (22 de ani, student din Suceava), pe direcţia Valea Mănăstirii - Teiuş, pierde controlul volanului într-o curbă şi se izbeşte de un parapet de fier. În urma accidentului, pasagera Ana Maria Bota (14 ani, din Cluj-Napoca) a suferit un politraumatism cranio-cerebral şi fractură de coloană vertebrală. Ioana Roxana Iacob (19 ani, din Suceava) a suferit o fisură de claviculă.
Nicoleta TOMUŢA

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.