Curier județean
Rugăciunea de azi
     Născătoare de Dumnezeu, Fe­cioa­ră, bucură-te: ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău, că ai născut pe Mântuitorul sufletelor noastre.
     Sub milostivirea ta, scăpăm, Născătoare de Dumnezeu. Ru­gă­ciu­ni­le noastre nu le trece cu vederea în nevoi, ci din primejdii ne izbăvește pe noi, una curată, una bine­cu­vân­ta­tă. Amin!
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Visarion și Ilarion cel Nou; Sf. Ghelasie și Eusebia
Catolic: Sf. Norbert
Greco-catolic: După prăznuirea Înălțării. Pc. pr. Visarion Taumaturgul și Ilarion cel Nou
Meteo
     ASTĂZI: Vremea este căl­du­roa­să și însorită, cu temperaturi cuprinse între 29 grade C și 17 grade C. Atât în timpul zilei, cât și al nopții sunt posibile însă scurte re­pri­ze de precipitații cu descărcări e­lec­tri­ce.
     MÂINE: Temperaturile se păs­trea­ză între aceleași coordonate maxime, posibil ploaie.

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri

La Cugir
Daimler Chrysler înființează o grădiniță în limba germană
      Un reprezentant al investitorului german Daimler Chrysler va sosi la Cugir săptămâna viitoare pentru discuțiile legate de înființarea unei grădinițe cu predare în limba germană în localitate. Prima runda a întâlnirilor de acest gen s-a desfășurat luna trecută la Cugir și au participat, alături de re­pre­zentantul de la Daimler Chrysler, preoții ortodox și catolic, re­pre­zen­tanții administrației publice locale și ai instituțiilor de învățământ din oraș. Concret, se pre­co­ni­zea­ză ca grădinița dezafectată aparținând Școlii generale nr. 4 din Cugir să fie renovată, aici urmând să fie adăpostiți copiii preșcolari cărora li se va oferi un program special de educație care să cuprindă ore de limba germană și ore de religie.( N.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.