Curier județean
Rugăciunea de azi
     Doamne, Cel ce te-ai rugat pentru răstignitorii Tăi, Iubitorule de suflete, și ai poruncit și robilor Tăi să se roage pentru vrăjmași, iartă pe cei ce ne urăsc și ne apasă pe noi. Îndepărtează-ne de la orice răutate și vicleșug, îndreptându-ne către viața cea cu dragoste frățească și lucrătoare de bine. Pentru aceea, cu smerenie ne rugăm și într-un gând Te slăvim pe Tine, Unule Iubitorule de oameni. Amin!
Calendar religios
Ortodox: Sf. Mc. Leontie, Ipatie, Teodul
Catolic: Ss. Marcu și Marcelin
Greco-catolic: Dupăprăznuirea Rusaliilor. Sf. mc. Leontie
Meteo
     Astăzi: Vremea se menține în continuare deosebit de frumoasă și călduroasă, maximele zilei atingând 28 g C, iar minimele pe parcursul nopții nu vor depăși 13 g C.
     Mâine: În timpul zilei sunt posibile câteva reprize de ploaie, iar temperaturile vor fi în ușoară scădere: 27 g C pe timpul zilei și 12 g C noaptea.

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
Biblioteca "Alba Iulia" din Chișinău solicită sprijinul prefectului Ioan Rus
      Directoarea Bibliotecii pu­bli­ce "Alba Iulia" din Chișinău, d-na Elena Roșca, a trimis recent o adresă prefectului Ioan Rus prin care solicită, în măsura po­si­bi­li­tă­ți­lor, acordarea unui sprijin fi­nan­ciar.
     De precizat că Biblioteca "Alba Iulia", care pe data de 31 august a.c. va împlini 5 ani de activitate, a primit de-a lungul timpului sub formă de donație numeroase cărți din partea a­u­to­ri­tă­ți­lor județene. Prefectul Ioan Rus a spus că se vor căuta soluții pentru a da curs doleanțelor celor din Chișinău.(R.J.)

PSD încearcă să ofere UDMR-ului clădiri de patrimoniu național din Transilvania
Comunicat de presă
      Grupul parlamentar al Partidului România Mare din Senat a părăsit lucrările de luni, 16 iunie, în semn de protest față de abuzurile și ilegalitățile partidului de guvernământ. Este vorba despre încercarea PSD-ului ca, în virtutea protocolului secret pe care îl are cu UDMR-ul, să atribuie ungurilor, prin Ordonanță de Urgență, o serie de clădiri istorice de mare valoare, cum sunt Muzeul Țării Crișurilor din Oradea și Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia. Menționăm că bilblioteca amintită ar urma să fie cedată cu imensul ei fond de documente și de cărți rare, inclusiv faimosul manuscris religios Codex Aureus, datând din secolul IX. (Biroul de Presă al Partidului România Mare)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.