Prima pagină Ediția din: 21.6.2003
Știri
Director interimar la Petrom Alba
      Prin Decizia nr. 540/18 iunie 2003, Societatea Națională a Petrolului "Petrom" S.A. București, d-na Elena Barbu se eliberează din funcția de director economic al Sucursalei PECO Alba, rămânând la dispoziția conducerii filialei pentru a fi trecută pe un post corespunzător pregătirii profesionale în vederea pensionării. Directoratul interimar al Sucursalei PECO Alba va fi asigurat de d-l Marian Ardelean, actualmente director comercial al Sucursalei PECO Covasna. Pe postul de director economic al Sucursalei PECO Alba a fost numită d-na ec. Adela Dodan, angajată a Sucursalei. (G.M.)
Eugen Popa în Ungaria
      Eugen Popa, președintele CJ Alba, efectuează în acest sfârșit de săptămână o vizită de lucru în Ungaria în orașul Gomo - Endred, la invitația primarului localității. Alături de președintele autorității județene, la vizita de două zile participă și un grup de consilieri locali ai municipiului Aiud care este înfrățit cu orașul maghiar încă din 1990. "Am fost invitat și în calitatea mea de aiudean", a precizat Eugen Popa care ne-a declarat că speră ca vizita să se materializeze cât mai curând într-o înfrățire viitoare a județului Alba cu județul maghiar din care face parte Gomo - Endred. (T.I.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Prefectul Ioan Rus a primit ieri la Prefectură
Primii absolvenți ai cursului "NATO Senior Executive Master"
      Prima serie de absolvenți ai cursului "NATO SENIOR EXECUTIVE MASTER" organizat de către Școala Națională de Studii Politice și Administrative București a sosit în cursul zilei de ieri la Alba Iulia având programată o întâlnire cu prefectul Ioan Rus. Printre oaspeți, s-a aflat și fiica prefectului de Alba, Ioana Mateș care ne-a declarat că acest curs se adresează viitoarelor cadre care vor lucra în administrația NATO. Ioana Mateș a absolvit cu brio cursul NATO susținând la final o dizertație de master considerată de excepție. După scurtul popas de la Alba Iulia, delegația compusă din 30 de persoane s-a îndreptat spre Arad, ținta finală fiind cartierul general al NATO din Bruxelles unde se va ajunge mâine. La întoarcere, pe data de 27 iunie a.c., Ioana Mateș și colegii săi vor primi diplomele de absolvire din partea președintelui României, Ion Iliescu.(R.J.)
Subprefectul Ioan Maier invitat la Râtișor
      La invitația Comunității locale Râtișor, subprefectul județului, Ioan Maier, împreună cu o delegație din Vințu de Jos, vor efectua în perioada 5-7 iulie a.c. o vizită în Serbia-Muntenegru. Cu acest prilej va fi concretizată inițiativa de înfrățire a comunei Vințu de Jos cu Râtișor și vor fi vizitate o serie de obiective culturale, istorice și industriale din localitate. (A.D.T.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.