Curier județean

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Moșul a ajuns deja la Aiud
      copiiÎn cadrul programului lansat de compania Oriflame «Umple-i sacul lui Moș Crăciun», miercuri, 3 decembrie, copiii de la Gră­dinița nr 6 din Aiud au primit cadouri în valoare de 5 milioane de lei, constând în dulciuri și produse Oriflame. Festivitatea a fost organizată la restaurantul "U­nirea" din Aiud și a fost coor­donată de Camelia Chiorean și Melania Cordea. Cu această ocazie a fost lansat catalogul Oriflame pentru luna decembrie, au fost prezentate pro­dusele și s-a organizat un concurs de fidelitate, cu premii, plus o tombolă. (N.I.T.)
Olimpici premiați de CJ Alba
      Consilierii județeni au premiat ieri 15 elevi din județul Alba care în cursul acestui an au obținut locul I la concursurile și olimpiadele naționale. Aceștia au primit câte 2 milioane de lei fiecare, fiind aplaudați la scenă deschisă de consilieri.(F.R.)
Moș Nicolae în vizită la Căminul de Pensionari din Alba Iulia
      Ieri, pentru cei 98 de batrâni din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia a venit Moș Nicolae prin grija organizațiilor municipale de femei și tineret ale PSD. Fiecare asistat a primit mai multe pungi cu dulciuri, sucuri și alimente iar apoi a urmat un program artistic care a produs multă emoție în rândul asistenței. Au interpretat diverse melodii de suflet un grup de elevi de la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, un grup vocal de la Facultatea de Teologie, precum și elevi ai școlii generale din Bărăbanț. De asemenea la această inimoasă acțiune și-a adus contribuția și Direcția de Sănătate Publică Alba.(R.J.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.