Prima pagină Ediția din: 20.12.2003

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Aniversarea Revoluției de la 1989 la Alba Iulia
      Sobrietatea este cuvântul care descrie cel mai bine acțiunile aniversare ale Revoluției din 1989 la Alba Iulia. Duminică, 21 decembrie, la ora 11.00, la "Materna" în cartierul Cetate va avea loc ceremonia de dezvelire și sfințire a noii plăci comemorative a evenimentelor din Decembrie '89. Președinții celor două organizații de revoluționari din Alba Iulia vor rosti scurte alocuțiuni evocatoare. Apoi va urma depunerea de coroane de flori la Troița din fața Catedralei Reîntregirii Neamului și la Troița din fața Prefecturii județului Alba, în acest ultim loc urmând a rosti câteva cuvinte primarul municipiului Alba Iulia - Mircea Hava și prefectul Mugurel Sârbu. (A.D.)
Telefonul copilului
      În perioada sărbătorilor de iarnă, Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului Alba asigură Serviciul de Permanență prin intermediul Telefonului Copilului, 08008.200.1000, precum și a Serviciilor Comunitare pentru Protecția Copilului Alba, tel.811.535, 831.564.
    Orice sesizare privind cazurile de urgență vor fi semnalate la aceste numere de telefon. (Director executiv, prof. Lenica BUCUR)
Colindă, colindă...
      Și ieri, redacția ziarului Unirea a fost gazdă primitoare pentru colindători veniți din toate colțurile județului. Colindătorii - copii sau adulți - păstrători de tradiție, ne-au luminat sufletele cu vestea Nașterii Domnului, îndemnând la conciliere și iubire de semeni. Ne-au colindat elevii Colegiului Tehnic "Alexandru Domșa" din Alba Iulia, elevii din clasele a III-a A și B de la Grupul Școlar "Dorin Pavel", conduși de învățătoarea Tania Lovin și grupul "Contrast" al Clubului Elevilor din Alba Iulia. (N.I.T)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.