Prima pagină Ediția din: 22.12.2003

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Prefectul județului Alba, Liviu Mugurel SÂRBU - premiat la Cotroceni
      Premiul "Român pentru calitate" i-a fost acordat de președintele Ion ILIESCU pentru înaltele sale performanțe manageriale în administrația publică
      Vineri, 19 decembrie a.c., în Sala de Festivități a Palatului Cotroceni, în cadrul unei ceremonii solemne, prefectul județului Alba, dr. ing. ec. Mugurel Liviu Sârbu a primit din partea pre­ședintelui României, Ion Iliescu, premiul "Român pentru calitate", decernat de Fundația J.M. Juran. Șeful administrației județene a avut onoarea de a fi răsplătit cu acest premiu pentru calitățile sale manageriale de excepție.
    Președintele Ion Iliescu a declarat în alocuțiunea de deschidere a festivității că apreciază inițiativa Fundației J.M. Juran de a evidenția și premia performanțele din economia și administrația românească. Președintele a subliniat faptul că este important să fie scoase în evi­dență personalități care au reușit să se impună în diverse domenii de activitate.
    La această ediție au mai fost acordate patru premii unor firme specializate în informatică, realizare și modernizare infrastructură, producție.
    Singurul premiu acordat pentru excelență managerială în ad­ministrație i-a fost decernat fostului primar al municipiului Sebeș, actualul prefect de Alba, Mugurel Liviu Sârbu. Primarul Sebeșului a câștigat acest premiu pentru rezultatele de excepție obținute în administrarea municipiului Sebeș prin atragerea de investiții străine, realizarea unei infrastructuri moderne, număr redus de șomeri, rata infracționalității extrem de scăzută, primenirea edificiilor orașului, realizarea parcului industrial (PISA Sebeș-Alba), nu în ultimă instanță prin conferirea unei imagini de oraș european acestui frumos burg transilvan.
    În discursul său, prefectul Sârbu a declarat că dedică acest premiu cetățenilor municipiului Sebeș și a adus mulțumiri călduroase atât locuitorilor cât și angajaților administrației sebeșene care și-au adus un aport consistent la dezvoltarea urbei și implicit la câștigarea acestei importante și onorante distincții. Prefectul a mai precizat că va face eforturi susținute pentru ca în viitorul apropiat, activitatea Prefecturii Alba să fie încununată și ea cu un premiu de același calibru.
Răzvan JURCĂ

DGPDC Alba - serviciu permanent de sărbători
      Ca toate instituțiile statului, Direcția pentru protecția drepturilor copilului Alba își începe vacanța de sărbători din data de 24 decembrie a.c., vacanță ce va dura până în data de 5 ianuarie 2004. Cu toate acestea, în perioada respectivă, deci atât de Crăciun cât și de Revelion, la DGPDC va fi servicu de permanență: o echipă formată din asistent social și șofer cu mașină la dispoziție pentru intervenții de urgență. De asemenea, servicul de preluare a sesizărilor "Telefonul copilului" (08008.200.100) va funcționa permanent și de sărbători, 24 de ore din 24. (I.H.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.