Prima pagină Ediția din: 8.4.2004
Prime de Paști pentru mineri
    Minerii din cadrul unităților miniere din județul Alba, de la Minvest Deva, vor primi în acest an sub formă de primă de Paște suma de 1,7 milioane de lei. Acest lucru a fost stabilit la semnarea con­tractului colectiv de muncă între administrație și sindicate. Minerii de la Roșia Poieni vor primi în schimb ceva mai puțin, adică 1,35 de milioane de lei. (F.R.)
Expoziție pascală
    Liga Studenților din Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia a organizat, cu ocazia Sfintelor Paști, expoziția cu temă pascală "Hris­tos a Înviat!" Expoziția a fost găzduită de holul mare al uni­versității albaiuliene, iar lucrările expuse au fost realizate de elevii Școlii Populare de Artă Alba Iulia, de doamna Elisabeta Cinic și de copiii asistați la Centrele de zi din Aiud și Baia de Arieș. Expoziția s-a bucurat de un număr mare de vizitatori, iar pe această cale Liga Studenților mulțumește tuturor celor care au contribuit la organizarea ei. Tuturor Sărbători fericite! (A.D.)
Austeritate de Paști
    Purtătorul de cuvânt al SC Electrica SA, Sucursala de Distribuție Alba iulia, ing. Mihaela Buda, ne-a declarat că în acest an salariații societății nu vor primi nici o primă de Paști. La fel stă situația și la Distrigaz Nord, sucursala Alba, directorul Pavel Bogdan, infor­mân­du-ne că primele cu ocazia sărbătorilor de Paște sunt tăiate și în acest sector. Prin urmare, cele mai mari prime de Paști vor fi în­ca­sate în județul Alba, de lucrătorii din sistemul bancar și al asi­gu­ră­rilor.(F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.