Curier județean
Accident rutier cu fugă de la locul faptei
    Postul de poliție Săsciori a fost sesizat marți, 20 aprilie, ora 22.15, despre faptul că pe raza satului Sebeșel s-a produs un ac­cident rutier cu părăsirea locului faptei. Polițiștii au aflat că ac­ci­den­tul s-a produs la intersecția DN 67C cu Valea Baicului. Victi­ma, Do­rin Mărginean, de 47 de ani, din Sebeșel se afla căzută pe jos iar șo­ferul Petru Grosu, de 54 de ani, din Sebeșel, nu a observat-o și a lovit-o cu partea dreaptă a Daciei. După comiterea accidentului, Pe­tru Grosu s-a deplasat acasă unde, potrivit spuselor sale, a băut do­uă pahare cu vin.
    Victima a fost transportată de fiul său acasă și apoi cu ambulanța la spitalul din Sebeș unde a fost diagnosticată cu traumatism cra­nio-cerebral acut și comoție cerebrală. Celor două persoane impli­cate în accident le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabi­lirii alcoolemiei. În cauză, poliția continuă cercetările. (N.I.T.)
Un hoț din Drașov a îngropat combina audio furată în pivnița casei
    Postul de poliție Spring a fost sesizat de Dan H. din satul Drașov că persoane necunoscute i-au pătruns noaptea în casă și au furat o combină muzicală marca Panasonic, câteva CD-uri și casete audio. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat autorul acestui furt în per­soana lui Nicolae Mărginean, de 20 de ani, din Drașov, cu ante­ce­dente penale. Polițiștii au aflat că Mărginean a pândit locuința lui Dan H. până nu a mai auzit muzică, a pătruns în casă și a furat com­bina muzicală. A fugit cu ea în spate până acasă, a săpat o groapă în pivniță și a îngropat prada acolo. Polițiștii au recuperat pre­judiciul și l-au predat părții păgubite. Lui Nicolae Mărginean i-a fost întocmit dosar penal pentru furt. (N.I.T.)
Magazinul "AGORA" - adresa confortului tău!
    Ieri s-a deschis la Alba Iulia un nou magazin care vine în în­tâm­pinarea celor mai variate dorințe ale clienților, în materie de produse electronice și electrocasnice: magazinul "AGORA". Prin magazinul "AGORA" se distribuie produsele marca Gorenje și Liv - Slovenia și Taurus - Spania. Magazinul practică prețuri corecte și un sistem de ra­te foarte avantajos. "AGORA" este situat pe bulevardul Tran­sil­va­niei nr. 20, vizavi de Policlinică. (N.I.T.)
Un copil a fost lovit mortal de un Cielo la Sântimbru
    Marți, 20 aprilie, în jurul orei 13.30, pe DN 1, pe raza localității Sântimbru s-a produs un grav accident rutier în care și-a pierdut viața un băiat de 10 ani. Angajându-se în traversarea șoselei națio­nale, prin loc nemarcat, în fugă și fără să se asigure, Cristian Far­caș, de 10 ani, elev în clasa a III-a la Școala generală din Sân­timbru-Fabrică a fost surprins și accidentat mortal de autoturismul Daewoo Cielo condus de Ioan Dragomir, de 47 de ani, din Ocna Mureș. Dragomir se deplasa pe direcția Alba Iulia-Teiuș, moment în care copilul i-a sărit în fața mașinii. În cauză, poliția rutieră continuă cercetările. (N.I.T.)
Funcționarii publici negociază creșteri salariale cu guvernul
    În urma negocierilor cu reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor, Federația Națională a Sindicatelor din Administrația Pu­blică Locală va transmite ministerului și Federației Autorităților Loca­le din România un proiect de ACORD-CADRU până cel târziu la 31 mai a.c.
    În acesta se menționează că reprezentanții funcționarilor publici din consiliile locale și județene vor participa și își vor apăra punctele de vedere la lucrările Conferinței privind salarizarea funcționarilor pu­blici care vor avea loc la Palatul Parlamentului în 27 aprilie a.c.(F.R.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.