Ultima oră
Prietenii matematicii în sesiune de comunicări și referate
    Conducerea Școlii cu cls. I-VIII Câmpeni și catedra de matema­tică din școală, în colaborare cu domnul prof. Ioachim Giurgiu, doctor în științe matematice, redactor coordonator al revistei "Prie­tenii matematicii" a organizat vineri, 7 mai 2004 la sediul școlii o sesiune de comunicări și referate ale elevilor la care au participat 80 de elevi de la: Șc. I-VIII Câmpeni (48), Șc. I-VIII Bistra (19), Șc. I-VIII Vârși (8), Șc. "O. Hulea" Aiud (3) și Gr. Șc. Baia de Arieș (2). Domnul profesor Ioachim Giurgiu a oferit elevilor participanți premii în cărți (atât de matematică cât și de literatură) în valoare de peste patru milioane de lei. Fiecare elev și-a ales câte o carte și a primit o diplomă de participare. Pentru reușita acțiunii și-au adus aportul: con­ducerea școlii gazdă, catedra de matematică a școlii, S.C. Transmond S.A. Câmpeni și d-l ec. Budae Adrian Remus. (Prof. Aida PRUNAR, responsabil catedră matematică și științe)
Umaniștii nu s-au putut lansa în Căminul cultural din Vingard
    Reprezentanții PUR (s-l) Alba s-au arătat profund indignați de com­portamentul primarului PSD al comunei Șpring, Ioan Ciucă, la lansarea candidatului umanist. Umaniștii declară că primarul în func­ție a sfidat regulile elementare ale democrației și implicit prevederile legii electorale, interzicându-i candidatului PUR, Nicolae Rusu, să-și susțină lansarea candidaturii în incinta Căminului Cultural din Vin­gard. "Îl sesizăm pe această cale pe domnul prefect Mugurel Sârbu să intervină de urgență și să impună tuturor primarilor PSD să res­pecte prevederile Legii electorale, întrucât este inimaginabil ca în anul 2004 un primar să confunde primăria cu propria feudă" ne-a declarat Dan Costea, secretarul general al PUR Alba. (N.I.T.)
Organizația PSD Avram Iancu nu "suspină" după "dezertorul" trecut la PRM
    Conducerea organizației comunale PSD din Avram Iancu a dez­mițit faptul că 70 dintre membrii săi au părăsit acest partid pentru a se înscrie în PRM. "Cei 70 de membri sunt de fapt... unul singur. Acesta s-a supărat probabil pe faptul că nu s-a regăsit pe liste și a căutat mai multe partide până a găsit unul dispus să-l accepte. Ori­cum prin această mutare, organizația noastră a câștigat mult în i­magine și suntem convinși că electoratul ne va aprecia ca atare la alegerile din 6 iunie a.c." se menționează într-un comunicat remis redacției.(R.J.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.