Prima pagină Ediția din: 13.5.2004
La Blaj, o nouă și importantă investiție a concer­nului Interbrew
Inaugurarea liniei PET
    În cei 10 ani de existență în România, Concernul Interbrew a de­venit un jucător important pe piața berii din țara noastră și, totodată, una dintre cele mai dinamice companii care activează în municipiul Blaj. Mâine, vineri, 14 mai, se va consemna un nou episod din viața fabricii - inaugurarea oficială a liniei de îmbuteliat PET (ambalaj din masă plastică), una din cele mai importante investiții ale concernului Interbrew în România. La eveniment sunt invitate personalități din ad­ministrația județeană și locală, oameni de afaceri și colaboratori. (A.C.)
AVAS a vândut Saturn Alba pe Rasdaq
    Printr-o licitație electronică pe Bursa Electronică Rasdaq, Auto­ritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a oferit spre vânzare 224.932 de acțiuni ale societății comerciale Saturn Alba, a­vând ca obiect de activitate turnarea fontei, reprezentând 11,37% din capitalul social al emitentului. Licitația a fost intermediată de socie­tatea de servicii de investiții financiare Compania Română de Inves­tiții Investco. În urma licitației electronice a fost vândut întregul pa­chet de acțiuni, după cum urmează: 112.500 acțiuni la un preț de 1.170 de lei și 112.432 acțiuni la un preț de 1.150 de lei. (M.I.)
1,5 miliarde de lei pentru BEJ Alba
    Președintele Consiliului Județean Alba, Eugen Popa, ne-a infor­mat că instituția pe care o conduce a asigurat suma de 1,5 miliarde de lei pentru organizarea alegerilor locale. Banii sunt destinați func­ționării în bune condiții a Biroului Electoral Județean, plății indem­nizațiilor membrilor acestui organism, pentru introducerea pe net a declarațiilor de avere a candidaților, pentru plata telefoanelor, birotică etc.
Privatizare amânată
    Mult discutata privatizare a SC DPL SA Alba se va amâna pro­babil până la constituirea noului Consiliu județean. Ieri, consilierii au amânat și raportul de evaluare și documentația întocmită de agentul de privatizare, pe motiv că nu toți aleșii au fost informați la timp iar unele date cuprinse în proiectul de hotărâre nu aveau legătură cu... subiectul.(F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.