Curier județean
Manifestări dedicate "Zilei Copilului"
    *Bucuria din sufletul copiilor. Sub acest generic în perioada 25 mai - 2 iunie se desfășoară la Școala "Avram Iancu" din Alba Iulia o serie de manifestări dedicate aniversării Zilei Copilului. Elevii școlii au participat la numeroase concursuri sportive, dar și cu tematică specială: "Prietenul meu calculatorul", "Copiii își cunosc drepturile", expoziții de afișe și desene cu tema "Drepturile copilului", un spec­ta­col de dans, muzică și poezie.(A.D.)
    *1 Iunie la Ighiu. Pentru aniversarea Zilei Copilului - 1 Iunie, astăzi la Ighiu va avea loc o acțiune în care, bineînțeles, copiii vor fi protagoniști. Pentru ei Biblioteca comunală Ighiu și Școala generală Țelna organizează concursul literar "Înșir-te mărgărite". Concurenții vor avea astfel ocazia să-și demonstreze calitățile de narator și cu toții vor fi răsplătiți cu premii surpriză. (A.D.)
    *Electroniștii de mâine. Premergător aniversării Zilei Naționale a Copilului - 1 Iunie la Palatul Copiilor din Alba Iulia s-a desfășurat faza județeană a Concursului de Electronică, la care au participat elevi din clasele V-X, membri ai cercurilor de profil din Cluburile copiilor din întreg județul. Pe locurile fruntașe s-au clasat Dan Hulea, Cosmin Stroia, Alexandru Comșa, Raul Culda și Alin Silea de la Palatul copiiilor din Alba Iulia și Clubul elevilor din Cugir. Premiile au constat în componente electronice, reviste de specialitate, "Foaia electronistului", toate acordate de cercul de electronică de la Palatul copiilor Alba Iulia condus de prof. Enea Cosma. Câștigătorii vor re­prezenta județul la faza națională a concursului. (A.D.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.