Curier județean
Aripi frânte la Blaj
    În 20 iunie 2004, electoratul municipiului Blaj a frânt "aripile" larg deschise ale d-lui primar Ioan Șolea, unul dintre cei mai buni, mai umani primari pe care i-a avut "Mica Romă" de la revoluție încoace.
    Cu toate realizările considerabile făcute în municipiul Blaj, cu toa­te că omul Ioan Șolea a trecut nu numai prin minte ci și prin suflet, dorințele a mii de cetățeni ai Blajului, electoratul i-a frânt aripile și sufletul, alegând primar pe dl. Alexandru Simion Băcilă, liderul Ali­anței PD-PNL. Dl Băcilă a mai avut funcția de primar între 1996 - 2000, reușind astfel performanța de a fi singurul primar ales de două ori după revoluție de electoratul blăjean.
    Personal îi doresc succes noului primar al Blajului și îi doresc să realizeze tot atât de multe lucruri câte a realizat Ioan Șolea, și chiar mai mult.
    Noi, cei din PSD, mulțumim blăjenilor care ne-au votat, și tuturor celor care sunt conștienți de valorile social-democrației, le trans­mi­tem să nu fie dezamăgiți și le promitem ca în toamnă, cu ajutorul lor să facem totul pentru a fi învingători.
    Consilierilor blăjeni nou aleși, multe felicitări și le doresc ca după alegerile locale să se pună pe treabă și să facă singura politică na­țională posibilă și anume politica pentru bunăstarea municipiului Blaj.
Dr. Mircea FRENȚIU, vicepreședinte PSD Blaj

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.