Prima pagină Ediția din: 23.6.2004
partide

Mulțumiri, urări de bine și sănătate aleșilor, alegătorilor și magistraților!
    La încheierea campaniei electorale pentru alegerea autorităților administrației publice locale din 6 iunie a.c. doresc personal și în numele Biroului Electoral județean să mulțumesc tuturor, Prefecturii și Consiliului județean Alba, autorităților locale municipale, orășe­nești și comunale, membrilor birourilor electorale de circumscripții și ale secțiilor de votare care ne-au ajutat și au contribuit, fiecare po­trivit competențelor sale, la reușita organizării și desfășurării acestui amplu proces pe care l-a reprezentat alegerile locale.
    Aceleași mulțumiri le transmitem și mass-mediei din județul Alba care s-a situat permanent în miezul evenimentelor și fără al cărei a­port activitatea noastră ar fi rămas în anonimat.
    O mențiune specială pentru colegii noștri magistrați de la in­stan­țele din județ care, întotdeauna, cu competență și profesionalism s-au implicat decisiv și au făcut ca alegerile să se desfășoare într-un climat de deplină legalitate.
    Tuturor electorilor, cetățenilor județului ca și aleșilor lor le aducem mulțumiri pentru conduita civilizată și seriozitatea cu care au privit evenimentul alegerilor locale, fapt ce a marcat o creștere a gradului de responsabilitate civică, expresie a unei democrații stabile.
    Pentru toți un gând bun și sănătate.
Judecător Nicolae BUTAN

Copiii și marea
    În cadrul programului "Tabere sociale" inițiat de către Guvernul României pentru elevii săraci, județului Alba i-au revenit într-o primă fază 50 de locuri. Este vorba despre tabăra de la Năvodari de pe litoralul Mării Negre, care se va organiza în perioada 26 iunie - 3 iulie 2004. Prefectul Mugurel Sârbu a menționat că au existat peste 250 de cereri în acest sens, iar selecția s-a făcut în funcție de veniturile pe cap de familie în ordine crescătoare. Cu alte cuvinte au fost se­lectați cei ale căror venituri sunt practic nule. "Ne bucurăm că și cei mai săraci copii din județul nostru pot să vadă marea de care au auzit doar din povești" a spus prefectul de Alba.(R.J.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.