Curier județean
Patriarhatul dominator și alcoolizat din Blaj - eradicat cu bâta
    Duminică, 11 iulie, Marcel Aloman, de 28 de ani, din Blaj, a ajuns bătut bine, băut bine și cu leziuni serioase în zona capului, la spi­ta­lul din localitate, unde a rămas dealtfel internat sub supraveghere. Urmărind îndeaproape firul evenimentelor, polițiștii blăjeni au ajuns la concubina bătutului, respectiv Maria M.. S-ar părea că aceasta, să­tulă de bețiile și scandalurile provocate de partenerul său conjugal, l-a lămurit prin câteva semne (în zona capului, proprietatea personală a lui Aloman) cum că gata, s-a zis cu patriarhatul dominator și pu­ternic alcoolizat. Confruntarea de idei a fost tranșată de femeie cu o bucată de lemn, aplicată ritmic în capul concubinului. Nu știm încă da­că operațiunea s-a soldat cu vreo fisură craniană prin care să pă­trundă în creierul bărbatului reproșurile consoartei sale, însă acesta este extrem de supărat și hotărât să-și scoată un certificat medico-legal cu care să pareze eventual ulterioare atacuri ale amazoanei ne­mulțumite... (N.I.T.)
Dumitrel mai mult pe teren
    Dacă îl cauți pe actualul vicepreședinte al CJ Alba, Ion Dumitrel, la sediul instituției îl găsești destul de greu. Și asta nu pentru că omul ar absenta de la lucru, ci pentru că vicepreședintele este zi de zi pe teren. După ce a "arat" zona Sebeșului, în cursul zilei de azi, Ion Dumitrel va verifica calitatea drumurilor județene din zona Ce­ta­tea de Baltă-Jidvei-Șona.(F.R.)
Proiecte pentru primari
    Ieri, la sediul Prefecturii Alba a avut loc o ședință cu toți primarii din județ, prilej cu care acestora li s-au prezentat referințe în ceea ce privește accesarea proiectelor referitoare la modernizarea adminis­tra­ției publice locale. În principiu este vorba de atragerea fondurilor PHARE, suma maximă ce poate fi obținută fiind de 20.000 eu­ro/proiect.(R.J.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.