Prima pagină Ediția din: 23.8.2004
Înecat în Mureș
     Cadavrul unui bărbat a fost găsit vineri, 20 august, în apropierea haltei CFR din comuna Unirea, la două săptămâni după ce s-a îne­cat în râul Mureș, au anunțat surse polițienești. Victima se numește Silviu Mircea, de 50 de ani, din satul Măhăceni, care în data de 6 august a.c. a fost înghițit de apele Mureșului. Cadavrul bărbatului a fost găsit în locul numit Berciul Cisteiului, în apropierea haltei CFR Unirea de către Nicolae Păcurar, un bătrân din Ocna Mureș, care a anunțat poliția. (R.G.)
Delegația albaiuliană în vizită în China
     În perioada 24 august - 2 septembrie a.c., o delegație din județul Alba, reprezentată de: Consiliul județean Alba prin dl. vicepreședinte Nicolae Popa, Universitatea 1 Decembrie 1918 prin d-na profesor Lu­cia Căbulea și oamenii de afaceri Ioan Bolog, Dănuț Iviniș, Cristian Iviniș - va efectua o vizită de prietenie și de afaceri în R.P. Chineză, provincia Gansu.
    Cu acest prilej se va parafa protocolul de înfrățire dintre județul Al­ba și provincia Gansu, iar oamenii de afaceri vor participa la cel de-al 12-lea Târg comercial și pentru investiții din Lanzhou, capitala pro­vinciei.
    În cursul acestei deplasări vor fi abordate obiective comune de in­teres reciproc cum ar fi: colaborarea în domeniul schimburilor co­mer­ciale, în domeniul investițiilor și infrastructură, turism, învă­ță­mânt, medicină. (Biroul de presă al Consiliului județean Alba)
O abrudeancă în cursa pentru Cotroceni
•Doina Elena Noghiu, originală din Abrud, can­didat independent, susține că va fi viitorul preșe­dinte al României!
     S-a prezentat la redacția noastră d-na Doina Elena Noghiu și pe un ton ritos ne-a declarat că la alegerile din toamnă va fi noul pre­ședinte ales al României, Din CV-ul înmânat am aflat că este năs­cută la 1 martie 1945 în orașul Abrud, județul Alba, actualmente pen­sionară cu domiciliul în Brașov. Este absolventă a Facultății de Chimie industrială din Iași în anul 1968. În anul 1973 a absolvit Facultatea de matematică - informatică din Brașov. A făcut parte din primul parlament liber ales al României din 20 mai 1990. Între anii 1991-1999 s-a aflat în Suedia cu drept de rezidență.
    Dorește să candideze ca independent la funcția supremă în stat. Este de părere că programul pe care îl va prezenta în timpul cam­paniei electorale va satisface dorințele a 95 la sută din electorat. A venit în județul Alba pentru a strânge semnături. În continuare se va deplasa la Zlatna, Abrud, Câmpeni, Roșia Montană, apoi va merge în județul Cluj unde speră să adune semnăturile a cât mai mulți cetățeni. (S.T.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.