Curier județean
Rugăciunea de azi
      Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăvirei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie. (metanie) Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, dăruieşte-l mie, slugii Tale. (metanie) Aşa, Doamne, dăruieşte-mi ca să văd greşelile mele şi să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin. (metanie)
Calendar religios
Ortodox: Sf. Ap. Filimon, Onisim şi Arhip; Sf. Mc. Cecilia
Catolic: Sf. Cecilia

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
La Câmpeni
Un raliu al ambulanţei a transformat pasagera în... pacientă
     Marţi, 20 noiembrie, ora 19.30, pe DN 75 între Bistra şi Câmpeni s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. Conducând ambulanţa Dacia Papuc 31 AB 730 pe direcţia Bistra - Câmpeni, Lucian Buş (25 de ani, din Vadu Moţilor) nu a redus viteza pe un carosabil acoperit cu zăpadă şi derapează răsturnându-se în decor. În urma accidentului, Elena Todea (38 de ani, din Bistra) pasageră de ocazie în ambulanţă suferă o fractură la braţul stâng şi o fisură la clavicula stângă. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice. (N.T.)

La Blaj
Au fost identificaţi autorii farsei cu iz... terorist
     Poliţiştii din Blaj au identificat persoanele care i-au făcut miercuri, 14 noiembrie, o glumă cu iz terorist directoarei Şcolii generale "Petru Pavel Aron" din Blaj. Femeia de serviciu a găsit în dimineaţa cu pricina un plic cu o substanţă gălbuie, în care erau scrise câteva rânduri destinate directoarei cu menţiunea "antrax". Autorii farsei sunt Ovidiu Gheorghe Sălăjean (12 ani) şi Emil Tiberiu Popa (13 ani), elevi ai Şcolii "Petru Pavel Aron" din Blaj. Ei şi-au motivat farsa în faţa poliţiei declarând că, cu o zi înaintea comiterii faptei, directoarea le-a prezentat un material didactic despre antrax, prevenirea îmbolnăvirii şi consecinţele contaminării cu această substanţă periculoasă. Atunci le-a venit ideea şi s-au gândit să testeze viteza de reacţie a directoarei în situaţii... limită. (N.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.