Curier județean
Rugăciunea de azi
     Doamne Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime, ca un bun, asupra inimilor celor care sunt lipsiţi de dragoste şi de unire şi împresuraţi de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Preasfântului Tău Duh coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune, şi să petreacă în dragoste şi unire.
     Aşa Doamne, înmulţind dragostea în inimile robilor Tăi, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri şi de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alţii şi să facem tot binele spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Evdochia; Cuv. Domnina
Catolic: Sf. Albin

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
Surprize, surprize la CJ Alba
     De Mărţişor, preşedintele CJ Alba, Augustin Presecan, a pregătit o serie de surprize plăcute pentru femeile din cadrul instituţiei. Domnia sa a declarat că fiecare salariată va primi un mărţişor, o floare şi un mic... premiu. (F.R.)
La Discoteca Energie 3000
Miss Mărțișor 21
     Sâmbătă, 2 martie a.c., începând cu ora 22.00 la Discoteca "Energie 3000" va avea loc una dintre cele mai atractive petreceri din această primăvară. Desfăşurată sub semnul Dragobetelui şi organizată de "Radio 21", manifestarea tinereţii, frumuseţii şi veseliei, va culmina cu alegerea "Miss Mărţişor 21". Partener media - ziarul "Unirea". (Z.U.)
De Mărţişor, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va avea loc
Balul "Ghiocelul PUR"
     Vicepreşedintele PUR (social liberal) Alba, Dorin Udrea, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că astăzi, 1 martie a.c, începând cu ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va fi organizat balul "Ghiocelul PUR"
     Manifestarea este dedicată tuturor studenţilor albaiulieni şi în special tinerelor, cu ocazia mărţişorului. Astfel de manifestări vor mai avea loc la Cugir, Blaj, Sebeş şi Ocna Mureş.
     Sâmbătă, 2 martie a.c, PUR va organiza şi la Unirea o manifestare folclorică intitulată "Sărbătoarea Mărţişorului". Vineri, 8 martie, membrii aceluiaşi partid vor oferi flori pe străzile municipiului Alba Iulia reprezentantelor sexului frumos. (F.R.)

Credite BERD pentru întreprinderi mici și mijlocii, prin Banca Transilvania
     Întreprinderile mici şi mijlocii pot beneficia de credite în condiţii deosebite, prin programul de finanţare externă derulat de BERD prin Banca Transilvania. Creditele se acordă atât pe termen scurt cât şi mediu (până la 3 ani), pentru IMM-urile care îşi desfăşoară operaţiunile în România, pentru orice nevoie de finanţare imediată în EURO sau USD, proiecte de investiţii, asigurarea capitalului de lucru sau finanţarea comerţului.
     De acest gen de credite pot beneficia companiile cu maximum 100 de angajaţi, deţinute şi controlate în mod majoritar de investitori particulari şi care sunt deţinute şi funcţionează în majoritate cu rezidenţi români. Valoarea maximă a creditului este de 125.000 EURO (sau echivalent USD) iar dobânda are la bază (EUR)LIBOR USD/6 luni + marja comercială (4 - 6,5) şi este stabilită în funcţie de performanţele economico-financiare ale clienţilor, de tipul şi durata creditului acordat. Dobânda se calculează la soldul creditului, iar rambursarea se face în tranşe lunare egale. În cazul creditelor pentru investiţii se poate beneficia de o perioadă de graţie de până la 6 luni. Valoarea minimă a creditului este de 10.000 USD, respectiv 10.000 EURO. Pentru companiile noi, cota de finanţare nu poate depăşi 70% din obiectivul ce urmează să fie finanţat.
     Creditul se acordă pe bază de garanţii materiale acceptate de bancă care trebuie să acopere în principiu 120% din valoarea creditului şi a dobânzii.
     Vă aşteptăm la sediul Băncii Transilvania, Sucursala Alba, la adresa Calea Moţilor nr. 2-4, sau puteţi obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon: 058/814487, 058/819449 (persoană de contact: d-na Carmen Anton).

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.