Prima pagină Ediția din: 04.04.2002
Știri
Razie printre reprezentantele sexului frumos dar cam slab de pe marginea şoselelor
     Poliţiştii Serviciului Judiciar din IPJ Alba au organizat marţi, 2 aprilie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii fenomenelor de prostituţie şi proxenetism. A fost introdusă în arestul IPJ Alba Nicoleta Mara (28 de ani, din Alba Iulia) care avea de executat 3 mandate cu închisoare contravenţională, la Legea 61/91, privind prostituţia. Au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 1,2 milioane de lei femeilor care au fost surprinse "la lucru" pe marginea şoselelor, ţinând piept (pulpe şi fese) invadatorilor turci veniţi călare pe tiruri, din înfocatul Orient. (N.T.)
Audienţe senatoriale la Alba Iulia
     Sâmbătă, 6 aprilie a.c., senatorul PSD de Alba, Cornel Filipescu, va acorda audienţe la Alba Iulia. Acestea se vor ţine începând cu ora 11.00, la sediul PSD din municipiu, situat în Piaţa Iuliu Maniu. (R.J.)
Întâlnire duhovnicească la Colegiul Naţional "Lucian Blaga" din Sebeş
     Astăzi, la ora 14.00, elevii şi cadrele didactice din Colegiul Naţional "Lucian Blaga" din Sebeş vor participa la o întâlnire duhovnicească cu părintele Teofil Pârâian de la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus. În Postul Sfintelor Paşti, părintele Pârâianu va tălmăci pentru ei câteva dintre învăţăturile creştine. (A.D.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Iarna nu ne-a spus adio
Frig, brumă şi lapoviţă în judeţul Alba
     Meteorologii avertizează că în următoarele zile vremea se va răci, mai ales în estul şi centrul ţării, temperaturile situându-se mult sub media multianuală specifică acestei perioade. În Transilvania, dar şi în Moldova şi Maramureş, în zonele de munte vor fi înregistrate precipitaţii mixte. Temperaturile minime se vor situa între -5 şi 1 grad Celsius, iar maximele între 6 şi 12 grade. Începând de vineri, mai ales în sudul ţării, ploile se pot transforma uneori în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla puternic, mai ales în sudul şi estul ţării, dar şi în zonele de munte. În jumătatea de nord a ţării şi probabil în celelalte regiuni se va produce brumă. Izolat, în centrul şi nord-estul teritoriului se va produce îngheţ la sol.Fenomenul de răcire accentuată a vremii şi-a făcut deja simţită prezenţa în regiunile nordice şi nord-vestice ale continentului, urmând să se extindă potrivit aşteptărilor şi în ţara noastră. Sperăm că pomii care au înflorit în această perioadă vor avea cât mai puţin de suferit din pricina capriciilor vremii. În calitate de preşedinte al Comisiei Judeţene de apărare împotriva dezastrelor, prefectul Ioan Rus a avertizat toate comisiile locale din teritoriu cu privire la aplicarea măsurilor concrete stabilite pentru contracararea şi reducerea urmărilor fenomenelor meteorologice periculoase. (A.D.T., R.J.)
Primarul din Alba Iulia mulțumește recenzorilor și populației
     Primarul municipiului Alba Iulia, d-l Mircea Hava, mulţumeşte tuturor locuitorilor oraşului pentru participarea cu multă responsabilitate şi colaborarea cu recenzorii desemnaţi la recensământul populaţiei şi locuinţelor, pentru atitudinea civică de care au dat dovadă.
     Primarul municipiului Alba Iulia mulţumeşte, de asemenea, recenzorilor şi Direcţiei Judeţene de Statistică Alba pentru buna colaborare în vederea aplicării prevederilor HG 680/2001.
Mircea HAVA, primarul municipiului Alba Iulia

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.