Prima pagină Ediția din: 17.04.2002
Știri
Audienţe telefonice la preşedintele CJ Alba
     În cursul acestei zile, între orele 9.00 - 11.00, preşedintele CJ Alba, Augustin Presecan, va răspunde prin telefon audienţelor pentru cetăţenii care doresc să intre în dialog cu domnia sa. Prioritate vor avea cetăţenii bolnavi care nu se pot deplasa personal la sediul CJ Alba şi cei din localităţile mai îndepărtate. Telefonul la care puteţi suna este 811254. (F.R.)
În halta CFR Unirea
Un tânăr necunoscut s-a aruncat în faţa trenului rapid
     Luni noaptea, în jurul orei 23.00, un tânăr şi-a luat zilele aruncându-se în faţa trenului Rapid 531 Bucureşti - Cluj Napoca, în halta CFR Unirea. Potrivit relatărilor mecanicului de locomotivă, tânărul stătea cu spatele la tren, iar când Rapidul s-a apropiat, s-a aruncat în faţa acestuia, pe linii. Tânărul avea în jur de 20-25 de ani şi, potrivit datelor pe care le deţinem până la această oră, s-ar părea că este din judeţul Cluj. În urma impactului brutal, tânărul a fost complet desfigurat şi risipit pe calea ferată, pe o distanţă de câţiva zeci de metri. În cauză continuă cercetările pentru identificarea victimei şi stabilirea împrejurărilor care au condus la acest nefericit gest. (N.T., F.R.)
Automutilare sau accident?
     În cursul zilei de ieri, la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean Alba a fost adus în stare gravă, un cetăţean de 44 de ani, din Alba Iulia. Acesta prezenta o hemoragie masivă la nivelul mâinii. El nu a putut spune dacă s-a automutilat sau a fost vorba de un accident. Pacientul a fost transferat în cadrul secţiei chirurgie, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. (F.R.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Poliţiştii din Câmpeni au reţinut trei condamnaţi la închisoare
     În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din Câmpeni pe linia executării mandatelor cu închisoarea, au fost identificate şi reţinute trei persoane care se sustrăgeau de la executarea pedepselor. Au fost reţinuţi şi depuşi în arest: Ioan Neag (51 ani, din Horea) care avea un mandat contravenţional cu închisoarea pentru patru luni; Marius Rădac (22 ani, din Gârda de Sus) care avea o condamnare penală la două luni închisoare; Gheorghe Râşteiu (49 ani, din Bistra) care avea un mandat de zece zile închisoare contravenţională. Cei trei urmează să fie coonduşi la locul de detenţie. (N.T.)
Vicepreşedintele Eugen Popa în Italia
     În 19 aprilie a.c., vicepreşedintele CJ Alba, Eugen Popa va participa la şedinţa de lucru a Comisiei C (subcomisia 1) din cadrul ARE ce are loc la Florenţa. Acesta este primul atelier de lucru pe probleme legate de regiuni şi transport durabil. Purtătorul de cuvânt al CJ Alba, Ioan Bâscă, ne-a declarat că obiectivul final al întâlnirii îl reprezintă lansarea de proiecte interregionale în cadrul ARE, în special în ceea ce priveşte transportul. (F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.