Prima pagină Ediția din: 26.04.2002
Știri
Astăzi se decide
Preşedintele interimar al Consiliului judeţean Alba
     Astăzi, de la ora 11.00, va avea loc şedinţa Consiliului Judeţean Alba, cu o ordine de zi extrem de încărcată. Tot astăzi se vor face propuneri pentru cel care va asigura interimatul pe perioada cât preşedintele CJ Alba, Augustin Presecan, se va afla în concediu medical. Principalul ordonator de credite urmează să fie stabilit de consilierii judeţeni. (F.R.)
ÎPS Andrei oficiază la Blaj
     Duminică, 28 aprilie a.c., ÎPS Andrei, Arhiepiscop de Alba Iulia, va oficia o slujbă religioasă la biserica cu hramul "Sf. Gheorghe" din Blaj. Săptămâna viitoare, ÎPS Andrei va fi prezent în mijlocul credincioşilor din Alba Iulia şi din unele localităţi ale judeţului Mureş. (F.R.)
SC Dalkia Alba Iulia cere scuze clienţilor
Comunicat
     Faţă de PREAVIZUL SC DISTRIGAZ NORD ALBA SA, Sucursala Alba, începând cu data de 24. 04.2002, orele 13.00 s-a sistat furnizarea gazelor naturale la toate centralele din exploatare. Sistarea s-a făcut din cauza neachitării de către autorităţile abilitate a subvenţiilor datorate.
     Ne cerem scuze faţă de clienţii noştri buni platnici pentru situaţia creată, dar aceasta nu este din culpa SC DALKIA Alba Iulia.
Dumitru GOŢIA, director

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Pentru că sărbătorile de Paşti se apropie rapid
S-a deschis sezonul la... furat de miei
     După cum era de aşteptat, apropierea sărbătorilor de Paşti i-a sensibilizat şi pe hoţii de animale, care s-au reprofilat rapid, acţionând cu predilecţie pentru scăderea efectivelor de paşnice mioare, rezidente pe piciorul nostru de plai. Astfel, din gospodăria Cătălinei F., din Găbud - Noşlac, a dispărut în noaptea de 23/24 aprilie a.c. un grup compact de patru mieluţi, trăitori în deplină armonie cu restul turmei, adăpostită într-un ţarc din ograda femeii. Potrivit cercetărilor derulate de poliţiştii din Noşlac la locul faptei, hoţii au pătruns în ograda femeii prin spatele grădinii, au desprins din cuie un perete al ţarcului (confecţionat din PAL) şi au răpit de lângă mamele lor patru dintre cei mai dolofani miei. Poliţiştii au constatat că urmele răpitorilor duc spre satele din judeţul vecin, Mureş. Iar faptul că hoţii au preferat să fure doar miei a condus la ipoteza că pe aceştia îi aşteaptă un sfârşit implacabil, cu tot felul de variante culinare: friptură, drob, tocăniţă etc.
Nicoleta TOMUŢA

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.