Prima pagină Ediția din: 13.05.2002
Știri
Şedinţa jubilară a CJ Alba
     Deşi trebuia să aibă loc pe 30 mai a.c., şedinţa jubilară a CJ Alba prilejuită de împlinirea a 10 ani de la constituirea instituţiei va fi devansată cu o zi întrucât, preşedintele interimar al CJ Alba trebuie să fie prezent la reuniunea UNCJR. Cu această ocazie va fi prezentat sintetic raportul de activitate al CJ Alba în perioada 1992-2002, vor fi înmânate diplome şi plachete. (F.R.)
Schimbări la CJ Alba
     În cursul zilei de sâmbătă a avut loc şedinţa extraordinară a CJ Alba. Cu acest prilej a fost validat un nou consilier judeţean, dr. Adrian Teodoru, directorul DSP Alba din partea PSD. El l-a înlocuit pe Alexandru Petraşcu care a demisionat cu puţin timp în urmă, după ce a fost propulsat în această funcţie tot de PSD. Noul consilier judeţean a fost validat cu unanimitate de voturi şi a depus jurământul. (F.R.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
După o săptămână de aşteptări
Preşedintele Augustin Presecan a fost transferat la clinica din Graz
     În cursul după-amiezii de sâmbătă, după mai multe amânări, preşedintele Consiliului judeţean Alba, Augustin Presecan, a fost în sfârşit transferat la Graz. Prefectul judeţului Alba, av. Ioan Rus, ne-a declarat că avionul care l-a transportat pe preşedinte a decolat în jurul orei 16.00 de pe aeroportul din Tg. Mureş. Potrivit "părintelui SMURD", dr. Raed Arafat (care a făcut şi el deplasarea în Austria cu avionul), două ore mai târziu, preşedintele Augustin Presecan a ajuns la clinica din Graz, unde va continua tratamentul de recuperare. Dr. Arafat a declarat că în drum spre Austria nu au fost nici un fel de probleme, iar pacientul se simte mult mai bine. Îi dorim însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede la conducerea CJ Alba. (F.R.)
Lăsaţi cratiţele şi treceţi la politică!
Femeile au luat cu asalt scena politică românească
     În cursul zilei de sâmbătă, la Curtea de Apel din Alba Iulia a avut loc seminarul cu tema "Femeile pot reuşi", ce face parte din etapa a doua a unui proiect finanţat de Guvernul Austriei prin Fundaţia "Şanse egale pentru femei". Au fost reprezentante ale sexului frumos din PSD, PRM, PNŢCD, PD şi PER, reprezentanţi ai Prefecturii, AJOFM, Casei de Pensii şi de la alte instituţii publice, iar formatoare au fost Ancuţa Abrudan şi Cristina Monica.
     Obiectivele acestui proiect sunt: creşterea numărului şi influenţei femeilor în structurile politice, sensibilizarea femeilor din politică cu privire la problematica egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, încurajarea femeilor să schimbe priorităţile politice şi cultura politică astfel încât să aducă o schimbare socială calitativă în România. (F.R.; R.J.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.