Prima pagină Ediția din: 18.05.2002
Știri
Ultima zi de pichetare a Prefecturii Alba
     În cursul zilei de ieri, între orele 10.00 - 12.00, peste 200 de sindicalişti de la Cugir SA, Uteps, Metalurgica Aiud, Ardealul Alba Iulia, Finanţe şi Electrica au pichetat din nou Prefectura Alba. A fost a treia zi de pichetare şi totodată ultima din calendarul acţiunilor de protest de acest gen. La orele amiezii, liderii sindicali s-au întâlnit cu prefectul Ioan Rus iar de la ora 18.00 urma să aibă loc întrevederea cu parlamentarii de Alba. (F.R.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Veşti bune pentru albaiulieni
Dacă există interes este și apă caldă
     Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a anunţat în cursul zilei de ieri că în urma discuţiilor purtate cu conducerea Distrigaz Nord Alba Iulia a reuşit să obţină o mai mare flexibilitate în aplicarea Ordinului 80 al Ministerului Industriilor, cel în urma căruia s-a sistat furnizarea gazului metan către SC Dalkia. Astfel, în cursul zilei de astăzi, cel târziu, vor fi rebranşate centralele termice nr. 3, 22, 25 şi 28 care deservesc asociaţii de locatari care au ajuns cu plata serviciilor la nivelul lunii martie a.c. De asemenea, asociaţiile de locatari care au stabilit cu Distrigaz modalităţi de plată a consumului de gaz metan pentru bucătării vor fi şi ele rebranşate. În schimb asociaţiile cu datorii foarte mari şi care nu au făcut demersuri pentru stingerea lor rămân în continuare... - pe sec. Deci, unde este interes, este şi apă caldă. (A.D.)
12 scări de bloc au fost rebranșate
     În cursul zilei de ieri, 12 scări de bloc din Alba Iulia au fost rebranşate la reţeaua de gaz metan şi prin urmare au "flacără" la aragaze. Directorul Distrigaz Nord Alba Iulia, ing. Pavel Bogdan, a declarat că această măsură a fost luată după ce proprietarii din aceste scări de bloc şi-au achitat datoriile.
     Au mai rămas fără gaz la aragaze câteva mii de familii. Şi în alte localităţi ale judeţului sunt câte 5-6 scări de bloc, repartizate pe municipii şi oraşe, aflate în aceeaşi situaţie. (F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.