Curier județean
Rugăciunea de azi
     Dumnezeule veşnice şi Împărate a toată făptura, Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi: cu lucrul, cu cuvântul şi cu gândul şi curăţeşte, Doamne, smeritul meu suflet, de toată spurcăciunea sufletului şi a trupului. Şi-mi dă, Doamne, întru această noapte a trece somnul în pace, ca sculându-mă din ticălosul meu aşternut, bine să plac Preasfântului Tău Nume în toate zilele vieţii mele, şi să calc pe vrăjmaşii cei ce mă luptă, pe cei trupeşti şi pe cei fără de trup. Şi mă izbăveşte, Doamne, de gândurile cele deşarte, care mă spurcă şi de poftele cele rele, că a Ta este împărăţia, puterea şi Slava, a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Simeon; Sf. Mc. Serapion; Sf. Mc Marciana
Catolic: Ss. Donaţian şi Rogaţian

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
În municipiul Aiud
Zilele Berii "CROWN BEER"
     Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 mai, în municipiul Aiud, în piaţa "Dr. Constantin Hagea" are loc Festivalul Berii "Crown Beer" în organizarea SC Ardealul SA Aiud, a primăriei Aiud şi a Casei de Cultură "Liviu Rebreanu" Aiud.
     Deschiderea care va avea loc sâmbătă, 25 mai 2002, ora 17.00, va fi făcută de Regele Berii şi va fi urmată de un spectacol în aer liber susţinut de şcolile din Aiud, formaţii de muzică rock, dance, ansambluri de muzică populară, concursuri, culminând cu un spectacol extraordinar susţinut de formaţia Valahia. Discotecă cu DJ Marius Merca de la Radio Cluj.
     TOTUL ÎN COMPANIA MICILOR ŞI A BERII.

Condoleanţe
     Pentru credincioşii Bisericii Greco-Catolice din România, dar şi pentru credincioşii aparţinând altor culte religioase, astăzi este zi de doliu. După o viaţă închinată credinţei, în timpul căreia a petrecut ani grei în închisorile comuniste, Eminenţa Sa, Cardinalul greco-catolic Alexandru Todea a decedat după ani de grea suferinţă.
     Prefectura judeţului Alba a luat la cunoştinţă cu tristeţe de moartea Eminenţei Sale, Cardinalul greco-catolic Alexandru Todea şi regretă profund decesul Înaltului prelat.
     Domnul prefect, av. Ioan Rus, transmite sincerele sale condoleanţe rudelor apropiate şi tuturor credincioşilor greco-catolici loviţi de această grea încercare.
     Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Biroul de presă al Prefecturii judeţului Alba

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.