Prima pagină Ediția din: 01.06.2002
Știri
Încă o farmacie cu program prelungit
     Din 1 iunie, încă o farmacie din Alba Iulia a trecut la program prelungit pentru a veni în sprijinul celor ce trebuie să cumpere urgent medicamente. Este vorba de farmacia Filantropia, de pe B-dul Regele Ferdinand (fost Republicii), care are deschis de la 7.00 la 24.00. (S.F.D.)
Grav accident rutier în Apuseni
     Un grav accident rutier a avut loc joi seara, la ora 20.00, pe raza comunei Roşia Montană. Şoferul unui TIR, Mircea Duvlea, de 33 de ani, din Şugag, s-a angajat în depăşirea unei căruţe, în timp ce din sens opus venea o Dacia 1310, condusă de Ioan Crişan, de 22 ani, din Arad. În urma impactului, şoferul dar şi o pasageră din Dacia 1310, Elena Maria Morar, de 19 ani, din Albac, elevă la HCC, au fost accidentaţi. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul judeţean Alba pentru a primi îngrijirile medicale necesare. (N.T.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
La mulți ani, dragi copii!
copii

Un director și un cămătar urmăriți penal de Poliția Economico-Financiară Alba
     Serviciul Poliţiei Economico-Financiare a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui Mircea Podariu, directorul SC COMMIXT SRL Ocna Mureş, pentru fals intelectual şi delapidare. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că, în perioada 1999 - 2002, Podariu a înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli de protocol în sumă de 117 milioane de lei, deturnând astfel rezultatele financiare ale bilanţului contabil. Din vânzarea unui tractor U650, directorul societăţii şi-a însuşit suma de 5 milioane de lei, au mai constatat poliţiştii.
     Poliţia Economico-Financiară a mai dispus începerea urmăririi penale şi împotriva lui Alexandru Suciu, din Cugir, pentru schimb ilegal de valută. Poliţiştii au stabilit că, în perioada 1999-2001, valutistul a acordat mai multe credite în valută cu o dobândă de 10-15 la sută, fără a beneficia de o autorizaţie de la BNR, aşa cum prevede legea. (A.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.