Curier județean
Rugăciunea de azi
     Doamne Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime, ca un bun, asupra inimilor celor care sunt lipsiţi de dragoste şi de unire şi împresuraţi de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Preasfântului Tău Duh coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune, şi să petreacă în dragoste şi unire.
     Aşa Doamne, înmulţind dragostea în inimile robilor Tăi, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri şi de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alţii şi să facem tot binele spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Minunea Sf. Arh. Mihail în Colose
Catolic: Sf. Zaharia
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
În staţia CFR Teiuş
Un turist a fost jefuit în sala de aşteptare
     Petru Boldijar (26 de ani, din comuna Zagăr, judeţul Mureş) a fost identificat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Teiuş ca fiind autorul unui furt comis din sala de aşteptare a staţiei CFR Teiuş. Profitând de faptul că victima sa - Dumitru Chindriş, un turist din localitatea Bogdan Vodă, judeţul Maramureş - dormea în sala de aşteptare, hoţul i-a sustras acestuia geanta de voiaj în care se găseau bunuri şi bani în valoare de circa 5 milioane lei. Hoţul a fost prins la câteva ore de la comiterea faptei deoarece turistul speriat a anunţat operativ lucrătorii postului de Poliţie TF Teiuş.(N.T.)

Trei adolescenţi din Aiud au fost prinşi furând benzină
     Trei adolescenţi au fost surprinşi în flagrant delict de lucrătorii poliţiei Aiud în noaptea de 3/4 septembrie a.c. în timp ce sustrăgeau benzină din rezervorul unui autoturism. Pe baza unor informaţii primite anterior, poliţiştii au organizat noaptea o pândă în zona vizată de hoţi, respectiv pe strada "8 Martie" din Aiud. La scurt timp, în plasa poliţiei au picat trei adolescenţi care, cu o cheie potrivită, au deschis rezervorul unei Dacii 1310 şi au scos cu un furtun benzină din rezervor. Tinerii au fost identificaţi ca fiind Andrei Rus de 16 ani şi Aurelian Rus de 16 ani elevi la Grupul Şcolar Metalurgic Aiud şi Adrian Septimiu Popa de 15 ani, elev la Grup Şcolar Agricol Ciumbrud. Cei trei au declarat în timpul anchetei că au furat benzină deoarece amicul lor, Iuliu Andrei Lupean de 23 ani, fără ocupaţie, din Aiud, le-a promis că-i va duce cu maşina oriunde doresc doar dacă îi vor face rost de benzină. Mai mult, acesta le-a dat şi soluţia "salvatoare", respectiv furtul de benzină. Adolescenţii vor fi cercetaţi penal pentru furt iar Lupean va fi cercetat de poliţie pentru instigare la furt. (N.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.