Curier județean
Rugăciunea de azi
     Doamne, Atotputernice şi Atotîndurate! Îmi aduc aminte că Te-ai născut Om, din Sfânta Fecioară, în peşteră, şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi, de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru acestea, Te rog, îndură-Te de mine, vânzătorul! Primeşte, Doamne, această mică a mea rugăciune şi umilită a mea voinţă, că mă întristez, pentru că Te-am întristat şi mă amăgesc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toată speranţa şi cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Sf. Sfinţiţi Mc. Autonom, Macedonie şi Teodul; Cuv. Daniil
Catolic: Sf. Emilian
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
Portrete în actualitate
     RusPrefectul judeţului Alba, av. Ioan RUS, un lider politic de marcă, un şef de administraţie publică mereu neobosit şi întreprinzător şi tocmai de aceea incomod şi mereu bătut de vânturi, ca orice pisc, împlineşte astăzi o frumoasă vârstă pe drumul tot mai înţelept al unei vieţi dedicate oamenilor şi mai ales moţilor. Îi dorim, la ceas aniversar, multă sănătate, aceeaşi putere de muncă şi deschidere spre necazurile şi greutăţile oamenilor, mult noroc, şanse şi reuşite în demersurile pe care le face pentru ca Alba Iulia şi judeţul Alba să se îmbogăţească cu noi instituţii prestigioase, gen Universitatea "1 Decembrie" ori Curtea de Apel, la care a pus umărul din greu şi cu noi obiective de investiţii cum sunt MD Fratti şi Roşia Montană.
     "La mulţi ani" fericiţi, şi să fie mereu un învingător în apărarea dreptăţii şi a legii!

Laptele şi brânza topită sunt asigurate pentru elevii judeţului
În week-end va avea loc o operaţiune de simulare
     Purtătorul de cuvânt al CJ Alba, ziaristul Ioan Bâscă, ne-a informat că marţi după-amiaza au fost stabiliţi, în urma licitaţiei electronice, câştigătorii care vor asigura necesarul de lapte şi brânză topită pentru cei peste 17.000 de elevi din judeţ.
     Pentru zona I, unde elevii vor primi lapte, iar aprovizionarea se va face zilnic, câştigătoare a fost desemnată firma Derpan SRL din Galaţi. Zona a doua, cu aprovizionare bisăptămânală va fi asigurată de SC Almarom Topoloveni Argeş. Aici elevii vor primi în loc de obişnuita cană cu lapte, brânză topită. Zona a treia, unde aprovizionarea cu brânză topită se face doar o dată pe săptămână, va fi asigurată de SC Marc Impex SRL Albac. Câştigătorii au fost stabiliţi în această ordine pentru că au oferit preţuri mai mici decât ceilalţi candidaţi preselectaţi, ne-a mai spus Ioan Bâscă.
     Pentru că toată lumea doreşte ca acţiunea "Laptele şi cornul" să fie un succes, în week-end va avea loc o acţiune de simulare, ce constă în distribuirea mărfurilor respective la diferite unităţi şcolare.
Florin ROMAN

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.