Curier județean
Rugăciunea de azi
     Slăbeşte, lasă, iartă, Dumnezeule, greşelile noastre, cele de voie şi cele fără de voie, cele cu lucrul şi cu cuvântul, cele cu ştiinţa şi cu neştiinţa, cele din noapte şi din zi, cele cu mintea şi cu gândul; toate le iartă nouă, ca un Bun şi Iubitor de oameni. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Sf. Mc. Evmenie Episcopul Gortinei; Sf. Mc Ariadna
Catolic: Sf. Iosif din Copertino
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
Bani pentru Baia de Arieș
     Cu ocazia vizitei în judeţul Alba, ministrul MLPTL, Miron Mitrea, a declarat că în următoarea şedinţă de guvern vor fi alocate fonduri băneşti pentru continuarea lucrărilor la un bloc de locuinţe din Baia de Arieş. Aici vor fi construite 11 apartamente pentru tineret. Dânsul a declarat că a semnat deja proiectul de hotărâre şi că el urmează să fie validat doar de guvern. (F.R.)

Dobânzi reduse la creditele acordate de Banca Transilvania
     Banca Transilvania diminuează, începând cu data de 16 septembrie a.c., nivelul dobânzilor la creditele în lei care vor fi acordate clienţilor săi persoane fizice. Aceste scăderi ale dobânzilor active înseamnă atât reducerea costurilor suportate de clienţi în relaţia cu banca, cât şi o aliniere la trendul actual înregistrat pe piaţa financiar-bancară.
     În urma acestei diminuări, clienţii persoane fizice care vor contracta credite de la Banca Transilvania vor beneficia de dobânzi mai mici la toate tipurile de credite după cum urmează: la creditele imobiliare cu până la două puncte procentuale, la creditele pe card, pe salar, pentru cumpărarea de bunuri de folosinţă îndelungată, turistice şi pentru taxe şcolare cu până la şapte puncte procentuale.
     Deţinătorii de carduri Visa Global la Banca Transilvania pe lângă faptul că pot obţine bonus credit (credit pe card) au facilitatea ca dobânda percepută, începând cu data mai sus menţionată, să fie diminuată de la 37% la 30% în plus banca nepercepând comisioane la eliberarea sumelor prin intermediul propriilor bancomate.
     Ponderea creditelor acordate de Banca Transilvania persoanelor fizice era la sfârşitul lunii august de 17,5% din totalul plasamentelor în credite, în creştere cu 7,75 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, ceea ce demonstrează încă o dată preocuparea deosebită a băncii pentru dezvoltarea produselor de retail. (B.P.B.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.