Curier județean
Rugăciunea de azi
    Doamne, Dumnezeul meu, Tu eşti binele meu! Dar cu cine sunt ca să cutez să grăiesc către Tine? Eu sunt cel mai sărman dintre slujitorii Tăi şi sunt un viermişor aruncat, cu mult mai sărman şi mai vrednic de lepădat, decât ştiu şi de cât cutez eu să grăiesc. Amin.
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Timotei din Silvoli; Sf. Eustatie
Catolic: Sf. Petru Damiani
Greco-catolic: Pc pr Timotei din Simboli (s VIII) şi Eustatie, patr. Antiohiei.
Meteo
     *ASTĂZI: Pe o circulaţie rapidă din sectorul nord-estic al con­ti­nen­tu­lui, în ţară vor pătrunde mase de aer cu influenţe polare, care vor determina o răcire accentuată a vremii. Vântul va sufla slab, cu intensificări la munte. Temperaturile diurne vor fi destul de scăzute, -5, -6 gC, iar în cursul nopţii pot ajunge frecvent la -10, -12 grade C.
     *MÂINE: Cerul se va degaja, soarele va străluci, dar nu va putea încălzi atmosfera, mercurul termo­me­tre­lor nu se va ridica mai mult de -6 grade C.
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
Prietenii matematicii
     În cadrul Zilelor şcolii abrudene ce se vor desfăşura în perioada 7-15 martie 2003, Catedra de matematică a Gru­pu­lui Şcolar HCC Abrud în colaborare cu prof. dr. Ioachim Giurgiu, redactor coordonator al publicaţiei "Prietenii matematicii", organizează o sesiune de co­mu­ni­cări ale elevilor din judeţul Alba. Sesiunea se va desfăşura în ziua de 11 martie 2003, începând cu orele 12.00. Doritorii sunt rugaţi să comunice tema şi numele e­le­vilor participanţi la prof. drd. Mar­cel Stan până la 28 februarie 2003 (telefon 0258-780623). Se va achita contravaloarea trans­por­tu­lui şi se vor acorda premii şi diplome elevilor participanţi. (G.I.)

Batjocură la zero grade
     batjocurăÎn fiecare zi, zeci de oameni se adună dis de dimineaţă în faţa sediului IS TH pentru a-şi rezolva pro­ble­me­le. Bătrâni, bolnavi şi han­di­ca­paţi aş­teap­tă ore în­tregi în frig, pentru ca cine­va să-i bage în seamă. Cei mai norocoşi re­u­şesc, alţii sunt obligaţi însă să facă 2-3 drumuri până la Alba Iulia pentru a-şi depune actele. (F.R.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.