Prima pagină Ediția din: 1.3.2003
Știri
Mărţişor 2003
     Cu ocazia Zilei de 1 Martie, transmit tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai calde şi curate urări de bine, sănătate şi fericire, precum şi îndemnul de a fi mereu tinere şi frumoase alături de cei dragi!
Înmormântarea fărşangului
     Duminică, 2 martie a.c., în comuna Rimetea va avea loc tradiţionala manifestare cultural-artistică "Înmormântarea făr­san­gu­lui" la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi participanţi. Acţiunea de la sfârşitul acestei săptămâni este organizată de Primăria Rimetea, Centrul judeţean al creaţiei populare şi Consiliul Judeţean Alba. (F.R.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Prefectul judeţului Alba, av. Ioan RUS
     Astăzi debutează calendaristic cel mai frumos anotimp - primăvara, pe care omul de-a lungul existenţei sale o asimilează cu trezirea naturii la viaţă, cu explozia clorofilei, cu iureşul sevelor prin capilarele pământului, ale copacilor şi ale firului de iarbă, cu revitalizarea întregului edificiu sentimental şi psiho-somatic al omului, care odată cu adierea celor dintâi brize calde ale primăverii se simte mai bine, mai în putere şi mai încrezător în şansa vieţii. Ghioceii râd din albul lor imaculat şi inocent atunci când îi oferim fiinţelor dragi împreună cu simbolul eternei primăveri - mărţişoarele. Fie ca noua primăvară românească să ne aducă mai multă linişte, pace şi tihnă în sufletele şi în casele noastre, precum şi o viaţă mai bună. Ziarul "Unirea" îşi face o plăcută datorie de a transmite tuturor femeilor, de ziua Mărţişorului, cele mai curate, mai sincere şi mai nobile gânduri, urări de sănătate şi fericire şi o eternă primăvară a sentimentelor de bine şi frumos. ("Unirea")

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.