Prima pagină Ediția din: 3.3.2003
Știri
Proiecte pentru reabilitarea drumurilor comunale
     Premierul Adrian Năstase a anunţat în ultima videoconferinţă de la sfârşitul săptămânii trecute faptul că executivul a aprobat alocarea unei sume de 50 milioane EURO pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a drumurilor comunale din ţară. Având în vedere că în judeţul Alba din acest punct de vedere, lucrurile sunt la pământ, prefectul Ioan Rus a cerut specialiştilor din cadrul CJ Alba, precum şi altor factori de răspundere, întocmirea grabnică a proiectelor menite să atragă măcar o parte din aceste fonduri şi spre refacerea unor asemenea drumuri din judeţ. (R.J.)
Un nou organism local la Sebeş
     Relativ după modelul Co­mi­te­tu­lui Operativ Consultativ al judeţului Alba (COC), primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sâr­bu, a decis constituirea unui asemenea organism şi la nivelul oraşului pe care îl gospodăreşte. Din structura acestuia vor face parte reprezentanţi ai prin­ci­pa­le­lor instituţii existente în municipiu, ai comunităţii de afaceri, şi nu în ultimul rând din rândul cetăţenilor şi chiar elevi şi pensionari. Ideea de bază a înfiinţării COC-ului sebeşean este aceea de con­sul­ta­re cu privire la administrarea oraşului, e­ven­tu­a­le­le propuneri benefice pentru comunitate ur­mând să facă obiectul unor hotărâri de Consiliu local. Prima şedinţă a noului organism se va desfăşura astăzi de la ora 14.00 la sediul Primăriei. (R.J.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
"Micro-primari" la Sebeş
     Pentru o mai bună administrare a oraşului, cel puţin în privinţa curăţeniei, primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu a trasat fiecărui angajat al Primăriei sarcina de a verifica anumite străzi din acest punct de vedere. "Vor fi toţi nişte micro-primari, se vor deplasa în anumite zile ale săptămânii pe teren în sectoarele repartizate, iar ulterior vor face informări periodice în baza cărora se vor adopta unele măsuri", şi-a explicat edilul - şef al Sebeşului noua decizie, din multele altele de altfel, care au făcut din acest municipiu cea mai modernă aşezare urbană a judeţului Alba. (R.J.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.