Prima pagină Ediția din: 21.3.2003
Știri
Reorganizare la DPL Alba
     Ca urmare a reorganizărilor de personal de la S.C. DPL Alba S.A., societatea amintită a solicitat modificarea Comisiei de stabilire şi evaluare a terenurilor din propriul patrimoniu. În forma propusă, noua componenţă a comisiei va fi: preşedinte - ing. Ioan Farcaş (director), secretar - jr. Moise Nicula, membri - Dana Suciu, Ioan Iancu, Romi Dragosin, Georgeta Tătar, Gheorghe Popa. (F.R.)
O nouă cursă Cugir - Alba Iulia
     Autoritatea Rutieră Română a solicitat introducerea unei noi curse pe relaţia Cugir - Alba Iulia. Pe celelalte curse din traseu se vor introduce autobuze în loc de microbuze. DP a CJ Alba a aprobat acest proiect de hotărâre. (F.R.)
Şcoala Română de Afaceri Alba - zece ani de la înfiinţare
     În urmă cu un deceniu lua fiinţă la Alba Iulia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie filiala Alba. În cei zece ani de existenţă respectiva instituţie de învăţământ superior şi-a câştigat un binemeritat prestigiu la nivel naţional şi nu numai, sute de cursanţi desluşind tainele economiei şi afacerilor sub îndrumarea unor cadre didactice de excepţie. Aniversarea oficială a celor 10 ani de existenţă se va desfăşura în data de 28 martie a.c. la sala de conferinţe a Hotelului "Parc" din Alba Iulia prin organizarea unui simpozion "Prezent, trecut şi viitor". Cu acest prilej vor fi înmânate şi plachete comemorative unor persoane cu merite deosebite în dezvoltarea învăţământului cameral. (R.J.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Irakul e departe şi totuşi...
Măsuri de protecţie a obiectivelor strategice
     Prefectul Ioan Rus a convocat ieri după - amiază Comitetul judeţean de Apărare Împotriva Dezastrelor ca urmare a declanşării ostilităţilor în Irak. Subiectul discuţiilor, la care au participat, printre alţii, reprezentanţii instituţiilor de protecţie civilă, ai armatei, jandarmeriei şi poliţiei s-au axat cu precădere pe instituierea unor măsuri speciale de protecţie şi pază a unor importante obiective din judeţ. (R.J.)
Consilierii vor stabili din nou leafa şefului CGP Alba
     În prima şedinţă a Consiliului Judeţean Alba, consilierii vor stabili din nou leafa şefului CGP Alba, Roman Costan, după ce acesta a fost reinstalat în funcţie. Din proiectul de hotărâre rezultă că salariul de bază va fi de 8.000.000 de lei, la care se adaugă o indemnizaţie de conducere de 50 la sută din salariul de bază, începând cu 24 februarie 2003. Prin hotărârea nr. 10/2003 a CJ Alba s-au stabilit limitele de salarizare, minimă - 8.000.000 de lei şi maximă - 15.000.000 de lei.(F.R.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.