Prima pagină Ediția din: 29.3.2003
Știri
Duminică, trecem la ora oficială de vară
      În acest an, ora oficială de vară se aplică de la 30 martie până la 26 octombrie. Astfel, în noaptea de 29 spre 30 martie, sâmbătă spre duminică, acele ceasornicelor se dau cu o oră înainte, ora 3.00 devenind ora 4.00.
Seminar internaţional
      Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba organizează în cadrul unui proiect Phare un seminar internaţional privind "Infracţiuni financiare şi fiscale", în data de 31 martie şi 1 aprilie 2003, ora 9.00, în Sala Senatului.
     În cadrul acestui seminar la care conferenţiază doi experţi europeni, vor participa cadre didactice universitare, procurori, poliţişti şi specialişti în finanţe.

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Ioana Maria Vlas s-a predat autorităţilor române
      Fostul administrator al FNI, Ioana Maria Vlas, a sosit joi seara la Bucureşti cu o cursă aeriană de la Tel Aviv. Anterior, Vlas s-a prezentat la ambasada României de la Tel Aviv unde a făcut o cerere de repatriere şi a cerut sprijin consular pentru a se putea întoarce în ţară. De la aeroport a fost dusă într-o ambulanţă, sub escortă poliţienească, la direcţia de cercetări penale. Ioana Maria Vlas, personaj cheie în prăbuşirea FNI şi judecată în lipsă alături de alţi 12 inculpaţi, a părăsit România în mai 2000 când a fost dată în urmărire prin Interpol. (T.I.)
Primarul comunei Ciugud - alesul Fundaţiei pentru pluralism Bucureşti
      Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost selectat de Fundaţia pentru pluralism Bucureşti pentru a participa în perioada 31 martie-4 aprilie a.c. la ediţia 2003 a Şcolii tinerilor lideri politici: "Cetăţeni şi aleşi în serviciul comunităţii, spre o gestionare mai eficientă a politicilor publice". Întâlnirea va avea loc la Târgu Mureş, iar principalele teme ce vor fi dezbătute sunt: administraţia publică locală şi centrală; comunicarea efectivă şi eficientă cu cetăţenii; constituirea de grupuri şi coaliţii inter-grup. (S.T.)
Locuinţe pentru tinerii din Aiud
      Potrivit informaţiilor primite din partea primarului municipiului Aiud, Liviu Octavian Rusu, s-au făcut demersurile necesare în vederea preluării în patrimoniul privat al Consiliului local a celor două blocuri, A12 (care aparţine de DGFP Alba) şi P2F (aflat în administrarea Ministerului de Interne). Astfel, cu sprijinul ANL, cele 30 de apartamente vor putea fi terminate, iar apoi vor fi închiriate tinerilor. De asemenea, a fost repartizat ANL un teren situat pe strada 8 Martie, în suprafaţă de 2.700 mp, unde urmează a fi construite alte 3 blocuri destinate tinerilor din municipiul Aiud. (A.D.T.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.