Prima pagină Ediția din: 24.4.2003
Știri
Reţea nouă de apă potabilă la Pâclişa
      Problemele pe care locuitorii din Pâclişa le au în alimentarea cu apă potabilă - întreruperi frecvente, presiune scăzută - sunt pe cale de a se rezolva. Consiliul local al municipiului Alba Iulia a aprobat documentaţia tehnică, faza Studiu de Fezabilitate, pentru investiţia "Extindere şi înlocuire reţea apă potabilă zona Pâclişa, municipiul Alba Iulia". Durata de realizare a investiţiei este de 10 luni de la începerea efectivă a lucrărilor iar valoarea acesteia este de 4,650 miliarde de lei, bani de la bugetul local - 3,906 miliarde de lei şi fonduri ale populaţiei - 743,474 milioane de lei. (A.D.)
La Alba Iulia
O nouă biserică greco-catolică
      După mai bine de un an de zile în care s-au tot propus şi s-au respins diferite amplasamente pentru o nouă Biserică greco-catolică, în sfârşit Consiliul local a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul solicitat. El va fi ridicat pe un teren situat în strada Nicolae Bălcescu, între sediul ADR "Centru" şi parcul de joacă pentru copii. (A.D.)
PSD este prudent
      Până la viitoarele alegeri, nu se va pune problema modificărilor actualelor regiuni de dezvoltare economică, iar România va avea aceeaşi împărţire administrativ-teritorială, susţine liderul grupului social-democrat şi umanist din Senat, Ion Solcanu. Potrivit senatorului PSD, comisiile parlamentare de administraţie publică se vor întruni pentru a elabora un proiect de lege prin care să sporească eficienţa celor opt regiuni de dezvoltare, reglementându-se şi raporturile dintre regiuni şi judeţele pe care le cuprind. (T.I.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.