Prima pagină Ediția din: 20.5.2003
Știri
Fonduri pentru infrastructură
      În cursul zilei de ieri, preşedintele CJ Alba, Eugen Popa, s-a întâlnit cu mai mulţi primari de municipii şi oraşe, în cadrul unei consfătuiri pe tema finanţărilor cu fonduri Phare. De această dată, Uniunea Europeană şi Guvernul României derulează un program pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii în oraşele mici şi mijlocii. (F.R.)
A crescut salariul mediu
      Câştigul salarial mediu brut pe judeţ a fost în luna martie a.c. de 5.749.509 de lei, cu 2,3 la sută mai mare decât cel din luna precedentă. Câştigul mediu net a fost de 4.326.301 de lei, cu 1,8 la sută mai mare decât în februarie.(F.R.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Ultima zi de depunere a declaraţiilor de avere
      Până ieri, la ora prânzului, aproape jumătate din cei 39 de consilieri judeţeni şi-au depus declaraţiile de avere, ne-a informat secretarul CJ Alba, Mariana Hurbean. Astăzi expiră termenul de depunere a acestor declaraţii care vor fi făcute publice. Procedura trebuie aplicată tuturor aleşilor locali şi înalţilor funcţionari publici.(F.R.)
La Şcoala generală nr. 3 Alba Iulia
Program prelungit pentru elevii mici
      Pentru a veni în sprijinul părinţilor prea ocupaţi, la Şcoala generală nr. 3 din Alba Iulia se asigură program prelungit până la ora 16.00 pentru elevii din clasele I-IV. Aceştia îşi vor putea pregăti lecţiile sub îndrumarea dascălului. De asemenea, elevii pot beneficia gratuit de studierea limbilor germană, franceză şi engleză. În plus, pentru elevii claselor a V-a se asigură tot gratuit pregătire specială în domeniul calculatoarelor. Inscrierile se pot face începând din data de 25 mai. Relaţii suplimentare la telefon 811548. (A.D.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.