Curier județean
Rugăciunea de azi
     Doamne, miluiește-ne pe noi, că întru Tine am nădăjduit, nu Te mânia pe noi foarte, nici pomeni fără­de­le­gi­le noastre, ci caută și acum, ca un milostiv, și ne izbăvește pe noi de vrăjmașii noștri, că Tu ești Dum­ne­ze­ul nostru, și noi suntem poporul Tău, toți lucrul mâinilor Tale și Numele Tău chemăm. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Nichita, Episcopul Calcedonului; Sf. Mc. Eliade; Sf. Mc. Eliconida
Catolic: Sf. Gherman
Greco-catolic: Încheierea Praznicului Înjumătățirii. Sf. Mc. Eutihie, ep Melitinei
Meteo
     *ASTĂZI: După o noapte liniștită, cu temperaturi de +14, +15 grade C, în cursul zilei cerul va fi variabil, iar mercurul termometrelor va urca până la +28 grade C. Sunt posibile ploi torențiale, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab, cu intensificări în zonele de deal și de munte.
     *MÂINE: Nebulozitatea se va menține, temperatura se va situa în jurul valorii de +25, +26 de grade C.
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri
INVITAȚIE LA "SPERANȚA"
      Societatea handicapaților neuropsihic "Speranța" în par­te­ne­ri­at cu Teatrul de Păpuși "Prichindel" din Alba Iulia, invită copiii cu părinții, membrii organizației, în data de 29 mai a.c. orele 16.00, în sala de spectacole a teatrului, pentru a sărbători Ziua Copilului sub genericul "Bucurie și pentru voi".
     Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună! Comitetul de conducere

Ziua Bibliotecii municipale "Liviu Rebreanu"
      Vineri, 30 mai, în municipiul Aiud, va avea loc ediția a VI-a a Zilei Bibliotecii municipale "Liviu Rebreanu", manifestare care reunește scriitori, oameni de cultură, critici literari din Alba Iulia, Aiud, Cluj Napoca, Blaj, Târgu Mureș. Acțiunea organizată de Biblioteca municipală "Liviu Rebreanu" Aiud, Biblioteca județeană "Lucian Blaga" Alba, Primăria și Consiliul local Aiud, Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Alba va debuta la ora 9.00, la sediul bibliotecii aiudene, unde va avea loc vernisajul expoziției de carte "Scriitori participanți la Ziua Bibliotecii" și lansarea publicației "Aiudul și cartea" ajunsă la numărul 6/2003.
     De la ora 10.00, la sala de ședințe a Primăriei municipiului Aiud va avea loc simpozionul "Viața cărții la Aiud, locul și rolul cărții în comunitatea locală. Promovarea instituției bibliotecare." Simpozionul va fi urmat de lansarea volumelor "Bădia" - autor Ion Mărgineanu, "Student la Cluj. Zborul printre meteoriți" vol. 2 - autor Constantin Mustață și "Monografia județului Alba" - autor Gheorghe Tomozei. Manifestarea se va încheia la ora 13.00, la Galeriile Inter-Art Aiud cu vernisajul expoziției de artă plastică a artistului Ciprian Hopârtean. (A.D.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.