Curier județean
Rugăciunea de azi
     Cel ce în toată vremea și în tot ceasul, în cer și pe pământ ești închinat și slăvit, Hristoase Dum­ne­ze­u­le, îndelung-răbdătorule, mult milostive și milosârde; care pe cei drepți iubești și pe cei păcătoși miluiești. Care pe toți chemi la mântuire pentru făgăduința bu­nă­tă­ți­lor ce vor să fie. Însuți, Doamne, Iisuse Hristoase, primește și ru­gă­ciu­ni­le noastre în ceasul acesta și îndreptează viața noastră spre poruncile Tale; sufletele noastre le sfințește, trupurile curățește, cu­ge­te­le îndreptează, gândurile curățește și ne izbăvește pe noi de tot necazul celor rele și al durerii. Ocrotește-ne pe noi cu Sfinții Tăi îngeri ca, prin mijlocirea lor fiind păziți și povățuiți să ajungem la unirea credinței și la cunoștința slavei Tale celei ne­a­pro­pi­ate, că binecuvântat ești în vecii vecilor.Amin!
Calendar religios
Ortodox: Cuv. Isaachie Mărturisitorul și Varlaam; Sf. Mc. Natalie
Catolic: Sf. Ferdinand; Sf. Ioana d'Arc
Greco-catolic: Pc. pr. Isaachie Mărturisitorul.
Meteo
     *ASTĂZI: Vreme ușor instabilă, cu posibile descărcări electrice. Temperatura maximă poate atinge +26 grade C. Pe timpul nopții, posibil ploaie, iar temperatura va scădea până la +14 grade C.
     *MÂINE: Nori risipiți. Mercurul termometrelor va urca până la +25 grade C. Noaptea, cer senin. Minimele - +13 grade C.
Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Știri

De la 1 iunie
Redeschiderea târgurilor de animale
      DSV Alba informează opinia publică din județul Alba că din cauza măsurilor sanitare veterinare luate de personalul din subordine în colaborare cu autoritățile locale se ridică măsurile de carantină din localitățile Alba Iulia (Oarda), Lunca Mureș, Noșlac, Fărău, Ciugud ceea ce permite ca începând cu data de 1 iunie 2003 să se deschidă târgurile de animale de la Alba Iulia, Drâmbar și Lunca Mureș. "Totodată, informăm crescătorii de animale că accesul în târguri va fi permis numai pentru animalele însoțite de bilete de adeverire a proprietății și sănătății precum și de certificate sanitare veterinare de transport în care scop se vor organiza filtre formate din personalul DSV Alba, autorități locale, organe de poliție și jandarmerie care vor interzice accesul în târguri pentru animalele ce nu posedă actele menționate anterior și se vor aplica sancțiuni contra­ven­ți­o­na­le potrivit HG nr.1247/2002", se precizează în comunicatul trimis la redacție, semnat de dr. Ioan Dârzu, directorul DSV Alba. (F.R.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.