Prima pagină Ediția din: 11.6.2003
Știri
Eugen Popa la lansarea "O Românie frumoasă"
      Președintele CJ Alba, Eugen Popa, a susținut marți, 10 iunie, unul din discursurile de des­chi­de­re la lansarea oficială a pro­gra­mu­lui "O Românie Frumoasă". CJ Alba este unul dintre inițiatorii ambițiosului proiect de reabilitare a valorosului patrimoniu cultural județean care generează și locuri de muncă pentru grupurile defavorizate. (T.I.)
Aplicație interjudețeană de protecție civilă
      Purtătorul de cuvânt al IPC Alba, cpt. Cornel Oprișa, ne-a informat că în perioada 16-20.06. 2003 va avea loc aplicația interjudețeană de protecție civilă "Mureș 2003". Vineri, 13 iunie a.c., IPC Alba va informa opinia publică în cadrul unei conferințe de presă în legătură cu activitățile ce se vor desfășura cu acest prilej.(F.R.)
Audiențe parlamentare la Sebeș
      În cursul zilei de joi, 12 iunie 2003, cu începere de la orele 11.00, deputatul PD de Alba, Alexandru Pereș va acorda audiențe la biroul său parlamentar din Sebeș, situat în incinta sediului Partidului Democrat, Filiala Sebeș, din Piața Libertății nr. 5. (A.D.)
Lucrări de consolidare
      Problema inundațiilor cu care se confruntau an de an locuitorii comunei apusene Avram Iancu ar putea deveni în viitorul apropiat doar o tristă amintire. Recent, firma Cominco din Abrud a câștigat licitația referitoare la efectuarea unor lucrări de consolidare pe trei porțiuni de pe raza comunei în valoare de peste 10 miliarde lei. Lucrările vor începe în circa 2 săptămâni, în paralel societatea de drumuri județene făcând reparații și la tronsonul care străbate localitatea.(R.J.)

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Forfotă și roboteală pe Muntele Găina
      Directorul Oficiului Prefectural Câmpeni, Nicolae Puiuleț ne-a declarat în cursul zilei de ieri faptul că, acțiunile de amenajare în vederea Târgului de Fete de pe Muntele Găina, sunt în plină desfășurare. Astfel, în aceste zile, se lucrează intens la refacerea drumurilor din zonă, cu precădere a celor două căi de urcare și respectiv coborâre, iar cetățenii comunei Avram Iancu, beneficiari ai legii 416/2001, participă la acțiuni de curățenie. De asemenea, se preconizează în curând turnarea unei plăci de beton pe platou urmată îndeaproape de repararea și drenarea izvoarelor. "Vrem ca în acest an totul să fie la superlativ mai ales că se anunță prezența unor personalități importante de la București", a spus miniprefectul din Câmpeni.(R.J.)
Premieră în administrația publică locală
Primăria municipiului Sebeș a primit Certificatul de Calitate ISO 9001 - 2000
      În data de 23 mai 2003, Primăria municipiului Sebeș a fost certificată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calității la Standardul Internațional ISO 9001 - 2000, pentru Activitățile de Administrație Publică Locală desfășurate, ca rezultat al implementării și menținerii unui sistem de management al calității serviciilor oferite, conform condițiilor din standard.
     De asemenea, Certificarea Primăriei Municipiului Sebeș la Standardul Internațional ISO 9001 - 2000 și de IQ Net - The International Quality Network, cea mai prestigioasă asociație internațională de certificare, va asigura un plus de încredere și dezvoltare a serviciilor oferite de Primăria Sebeș.
Primar Dr. ing. ec. Liviu Mugurel SÂRBU

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.