Ultima oră
Știri
Semnal de alarmă pentru părinți
      În urmă cu aproximativ 20 de zile, în fața Liceului Militar din Alba Iulia, a avut loc un accident. Alin Constantin, de 10 ani, a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nemarcat. Potrivit pre­ci­ză­ri­lor primite recent la re­da­cți­e, băiețelul a necesitat 35 de zile de îngrijiri medicale și mai multe vizite la neurolog. Familia băiatului a dorit ca aceste lucruri să fie știute pentru a-i face pe alți părinți să con­ști­en­ti­ze­ze pericolele care îi pândesc pe co­piii lăsați nesupravegheați.
Georgiana ROȘCA)

Editorial
Prima pagină
Curier județean
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Monedă aniversară de 500 de lei
      Banca Națională a României va pune în circulație, pe 22 septembrie, o monedă cu valoarea nominală de 500 de lei. Moneda este dedicată aniversării a 500 de ani de la înființarea Episcopiei Râmnicului, după cum informează oficiali BNR. Monedele din argint, ambalate în capsule de metacrilat transparent, vor fi însoțite de un certificat de autenticitate înseriat, redactat în limbile română și engleză, semnat de guvernatorul Băncii Naționale a României și casierul central, precum și de un pliant de prezentare a acestei emisiuni monetare. Ele pot fi achiziționate în scop numismatic de persoanele fizice și juridice interesate. (D.M.)
Bani mai mulți pentru spitale
      Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Alba, Gheorghe Ștef, ne-a informat că spitalele din județul Alba vor primi mai mulți bani, după ce la nivel central s-a convenit majorarea tarifului pentru o zi de spitalizare. Creșterea este de 25 la sută, iar banii se vor în regăsi plata restanțelor salariale și pentru acoperirea cheltuielilor materiale. Ștef crede că această majorare va ajuta spitalele să-și mai rezolve problemele cu care s-au confruntat în ultima perioadă.(F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.