Prima pagină Ediția din: 20.9.2003
Știri
Judecătorul Augustin Mândroc la întâlnirea cu miniștrii de Justiție din Balcani
      Judecătorul Augustin Mân­droc va fi prezent, din partea Cur­ții de Apel Alba Iulia, la întâlnirea cu miniștrii de Justiție din Balcani, ce are loc astăzi la Poiana Brașov. Tema întâlnirii este structurată pe două se­mi­na­rii, respectiv "Cooperarea ju­di­ci­ară internațională și regională în contextul exigențelor europene" și "Strategii privind reforma justiției în țările balcanice. La această secțiune participă reprezentanți ai celor 15 Curți de Apel din Ro­mâ­nia.(F.R.)
Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Salina Ocna Mureș, curtată de frații Cristescu
      Cu ocazia vizitei în județul Alba a secretarului de stat Gavril Baican, conducerea Bega UPSOM a solicitat sprijin în vederea achiziționării unui alt agent economic important din Ocna Mureș, Salina. Dacă vor reuși această achiziție, frații Cristescu speră că vor reduce costurile de producție de la UPSOM, având în vedere că cele două firme depind în mare măsură una de alta. Ioan Bogdan, directorul Bega UPSOM, a dat asigurări că salariații de la Salina nu își vor pierde locurile de muncă. Această solicitare vine la puțin timp după ce a fost făcut public anunțul de privatizare.(F.R.)
Deplasări în exces ale aleșilor locali în străinătate
      Premierul Adrian Năstase și-a exprimat ne­mul­țu­mi­rea față de numărul mare de deplasări în străinătate efectuate de unii aleși locali. Primul-ministru a solicitat efectuarea unei analize, la nivelul fiecărui județ, asupra duratei deplasărilor în străinătate. ''Există unii aleși locali care stau mai mult în străinătate decât în țară. Ei sunt aleși să rezolve problemele din țară și prezența lor este necesară în primul rând în țară'', a declarat șeful Executivului în cadrul videoconferinței săptămânale cu prefecții. Primul-ministru a spus că nu este vorba de un amestec în probleme care țin de aleșii locali, dar a subliniat că electoratul trebuie să fie informat în legătură cu activitatea acestora.(F.R.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.