Curier județean

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Președintele CENTROCOOP, Nicolae Gavrilă, implicat într-un accident rutier
      Ec. Nicolae Gavrilă, președintele CENTROCOOP, a fost implicat într-un accident rutier petrecut ieri dimineață, în jurul orei 8.00, pe DN 7, la ieșirea din municipiul Orăștie - Hunedoara. Nissan Patrol-ul condus de șoferul CENTROCOOP-ului spre Timișoara a intrat în depășirea unui TIR, moment în care din sens opus circula regulamentar un alt autoturism. Impactul frontal a fost destul de dur, însă nici unul dintre protagoniștii accidentului nu a fost grav rănit. Domnul Nicolae Gavrilă, pasager pe scaunul din față al Nissan Patrol-ului, a declarat pentru "Unirea" că, atât dânsul cât și șoferul (accidentat la un picior) sunt în afara oricărui pericol, în mare parte datorită sistemelor puternice de protecție ale jeep-ului. Președintele CENTROCOOP se deplasa, la ora producerii accidentului, spre Timișoara, unde urma să participe la o ședință. (N.I.T.)
Consilierii PSD vor înainta un nou proiect de hotărâre pentru privatizarea SC DPL SA Alba
      În cursul zilei de ieri, vicepreședintele CJ Alba, Ioan Florea, a reluat subiectul legat de privatizarea SC DPL SA Alba, acuzându-i pe liberali că se opun procesului de privatizare a societății. "Colegii liberali au atacat în instanță hotărârile AGA privind schimbarea conducerii unității și am auzit că vor ataca și hotărârea de consiliu privind privatizarea de la SC DPL SA Alba. Din punctul meu de vedere, ei nu doresc privatizarea și vor să întârzie acest lucru în instanță, pentru că, se știe, procesele sunt de durată. Se așteaptă trecerea timpului și asta în detrimentul firmei și a stării drumurilor. Se fac că uită că au deținut conducerea la drumurile județene în perioada 1996-2000 și se fac vinovați de starea proastă a acestora. Întreaga conducere era formată din liberali", a spus Ioan Florea. Dânsul a adăugat că în luna decembrie va fi emisă o nouă hotărâre privind privatizarea."Așteptăm ca liberalii să o atace și pe asta", a mai spus Ioan Florea.
Florin ROMAN

Prin AJOFM Alba
Informare și consiliere profesională gratuită
      În vederea creșterii șanselor de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Alba oferă gratuit, la cerere, servicii de informare și consiliere profesională. Aceste servicii au ca scop furnizarea de informații privind piața muncii și evoluția ocupanților, efectuarea evaluării și autoevaluării personalității în vederea orientării profesionale, dezvoltarea abilităților și încrederii în sine a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă etc. Până în prezent, au fost consiliate 534 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 248 de femei și 286 bărbați. Serviciile de consiliere și informare au fost oferite următoarelor categorii de persoane: 308 șomeri indemnizați, 192 șomeri neindemnizați, 1 tânăr post instituționalizat, 3 persoane eliberate din detenție, 3 romi, o persoană repatriată și 25 alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Din totalul persoanelor consiliate 152 s-au încadrat în muncă, 229 au fost cuprinse în cursuri de formare profesională, 4 și-au inițiat o afacere pe cont propriu, 10 au primit servicii de consultanță în afaceri, iar 101 vor participa la noi ședințe de consiliere. (A.D.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.