Curier județean

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Abonamente la ziarul "Unirea" pentru 2004
      Topul poștal anual
      În aceste zile, la toți factorii poștali și oficiile poștale din județ, se fac abonamente la ziarul "Unirea" pentru anul 2004 (pe o lună, un trimestru, semestru sau întreg anul). Prețul unui abonament lunar este de 30.000 de lei (plus TVA și taxele poștale care nu ne aparțin) pentru persoanele fizice și de 60.000 de lei (TVA și taxele poștale) pentru persoanele juridice. Toți abonații pe cel puțin trei luni beneficiază de un anunț gratuit anual, ca persoană fizică, la mica publicitate. De asemenea, toți abonații beneficiază gratuit de supli­mentele "Unirea-Programe TV" și "Unirea Sport", care se distribuie împreună cu ziarul "Unirea" și au sprijinul redacției în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Nu uitați, deci, să vă abonați la ziarul "Unirea" și, mai ales să aveți grijă că luna decembrie are foarte multe zile libere, inclusiv pentru poștași!
    Precizăm pe această cale că în acest an vom organzia pentru poștașii noștri "Topul poștal anual", în care vor figura poștașii cu cele mai multe abonamente pe întreg anul 2003 și luna ianuarie 2004. Se vor acorda premii importante constând din televizoare co­lor, aragazuri, mașini de spălat rufe, servicii de porțelan și alte premii în obiecte și în bani. De asemenea, toți poștașii fruntași vor beneficia de câte o butelie de vin de Jidvei, o cană cu tricolor pre­cum și de materiale promoționale cu ziarul "Unirea". Rugăm diri­ginții oficiilor poștale să ne trimită la redacție (strada Decebal nr. 27) adrese în scris, cu semnătură și ștampilă, cu numele poștașilor care au cele mai multe abonamente la ziarul "Unirea" pe anul 2003 și luna ia­nuarie 2004. Așteptăm adresele până în data de 25 ia­nuarie 2004. Vă dorim tuturor numai bine! Doamne ajută!
UNIREA

Asociația "Cultul Eroilor" și-a desemnat conducerea
      Filiala Alba a Asociației Naționale "Cultul Eroilor" a susținut recent o conferință județeană, prilej cu care a fost ales Biroul executiv județean Alba. Președinte al asociației amintite a fost desemnat Vasile Miron, iar prim-vicepreședinte este Nicolae Cosma. La lucrări a luat parte și Ioan Todericiu, membru al Biroului executiv central al asociației. Funcțiile de vicepreședinți sunt ocupate de: Ioan Pocan, Floarea Guțiu, Adrian Zanca, Nicolae Popa, Ioan Dobra, Ioan Belci, Cristian Cioclovan, Ioan Corodeanu și Vasile Contraș, iar cea de secretar de Nelu Dorel Mănică. Asociația "Cultul Eroilor" și-a propus ca, până la sfârșitul anului viitor, să înființeze filiale în toate orașele și municipiile Albei, iar în cimitirele militare sau în cele ale eroilor să fie ridicate monumente de cinstire a eroilor neamului. Potrivit unei recente hotărâri de guvern, cea de-a 40 zi după Paști a fost declarată sărbătoare națională de cinstire a eroilor neamului. În acea zi, românii de pretutindeni vor aprinde o lumânare și vor păstra un moment de reculegere în memoria eroilor naționali. (A.D.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.