Prima pagină Ediția din: 12.12.2003

Editorial
Curier județean
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Audiențe la Prefectura Alba
      Astăzi, cu începere de la ora 12.00, prefectul județului Alba, Liviu Mugurel Sârbu, împreună cu deputatul PSD Ioan Andrei vor acorda audiențe cetățenilor. Acestea se vor ține la sediul Prefecturii Alba, la sala 112. (R.J.)
Într-o săptămână
Două cazuri de gripă în județul Alba
      În această perioadă de supraveghere a infecțiilor respiratorii și a gripei, săptămânal s-a monitorizat, la nivelul Direcției de Sănătate Publică Alba, frecvența cazurilor de noi îmbolnăviri și a internărilor cauzate de aceste boli. În săptămâna 1-7 decembrie 2003 au fost raportate două cazuri de gripă. (F.R.)
Bugete mai dolofane pentru orașe
      Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Ioan Florea, ne-a declarat că în prezent se lucrează la bugetul pe anul viitor. Deși acesta nu este finalizat, am fost informați că se prognozează o creștere importantă a bugetelor locale la municipii și orașe. Se pare că bugetele acestor localități vor fi de două, trei ori, mai mari ca anul trecut. (F.R.)
Serviciu de îngrijire medicală
      În cursul zilei de ieri, la Sebeș, la mănăstirea franciscană, a avut loc deschiderea festivă a serviciului de îngrijire medicală și asistență socială, obiectiv realizat de Caritas Alba Iulia. Pr. Janos Szasz ne-a informat că amenajarea sediului a fost posibilă cu sprijinul SC Holzindustrie Schweighofer SRL Sebeș.(F.R.)
Școala politică de iarnă a TSD Alba
      Începând de astăzi și până duminică 14 decembrie a.c. în localitatea Vața din județul Hunedoara se va desfășura Școala politică de iarnă a organizației de tineret a PSD Alba, având drept titulatură "Promovarea tinerilor în viața publică". Președintele TSD Alba, Nicolae Mera, ne-a precizat că vor fi mai multe paliere de discuții la care vor participa, alături de cei 50 de tineri, personalități importante ale PSD Alba în frunte cu vicepreședintele Mugurel Sârbu, parlamentarii Constantin Selagea și Ioan Andrei, directorul de campanie electorală Ioan Maier, primarul municipiului Blaj, Ioan Șolea și șeful ISJ Alba, Dorin Sandea. (R.J.)
Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres SRL
Toate drepturile rezervate.