Curier județean

Editorial
Prima pagină
Ultima oră
Alte căutări în arhivă
Reveniți la ziua de azi
Moș Crăciun darnic pentru Grădinița nr. 16 Alba Iulia
      Prichindeii care învață la Grădinița nr. 16 din municipiul Alba Iulia, una dintre cele mai sărace astfel de unități de învățământ, a fost vizitată de curând de mesagerul lui Moș Crăciun, adică de primarul Mircea Hava. El le-a dăruit un televizor color, un aparat video și un DVD, precum și mai multe CD-uri și videocasete, toate foarte utile în procesul de învățământ. Mai ales acum când se pune un accent tot mai pregnant pe metodele moderne. Dar mesagerul lui Moș Crăciun a fost în același timp și mesagerul organizației de femei a Partidului Democrat Alba, cele care au organizat o serată de binefacere pentru strângerea fondurilor necesare pentru cadourile oferite. Cadouri primite cu mare bucurie, dar și cu un emoționant spectacol de folclor și colinde tradiționale. Dincolo de bucuria copiilor, trebuie să remarcăm bucuria invitaților la serată care au petrecut împreună câteva ore pline de voie bună, agrementate de un program susținut de Dan Liviu Cernat, unul dintre tinerii absolvenți ai Liceului de muzică și arte plastice din Alba Iulia, care la rândul său s-a bucurat de sprijinul Primăriei și Consiliului local Alba Iulia, de folkistul Vali Șerban și de dansatorii Clubului de dans "Maria Petrea" instruiți de Cristi Jurcă. A fost o acțiune din care fiecare a avut ceva de câștigat, un exemplu de îmbinare fericită a utilului cu plăcutul, mai ales în aceste zile în care trebuie să fim mai buni, mai darnici, pentru că așa cum ne învăța părintele Nicolae Steinhart "dăruind vei dobândi".
Anca DINICĂ

Daruri de Crăciun la Ocna Mureș
      Conducerea Primăriei Ocna Mureș, susținută de numeroși sponsori, la care s-au alăturat oficialitățile comunităților locale din Kozarmisleny-Ungaria (localitate înfrățită cu Ocna Mureș) și Hengello-Olanda, au oferit cu drag tuturor copiilor preșcolari din oraș și localitățile aparținătoare daruri de Crăciun,în valoare de 150 de milioane de lei. Primarul Vasile Bugnar ne-a declarat că este pregătit și îi așteaptă pe colindători la primărie ca în fiecare an. (N.I.T.)
Colinde, colinde e vremea colindelor!
      În întâmpinarea marelui praznic al Crăciunului, Organizația PNL Câmpeni vă invită la o seară de colinde, sâmbătă, 20 decembrie, ora 18.00, la Sala cinematografului Câmpeni, cu participarea extra­ordinară a domnului Nicolae Furdui Iancu.
Marcel GIURGIU, președinte

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
Toate drepturile rezervate.