Prima pagină Ediția din: 6.1.2004
 
 Meniu
  • Curier județean
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  • La Teiuș
    O tânără a fost violată în noaptea Anului Nou
        Poliția Transporturi Feroviare Teiuș a fost sesizată în noaptea Anului Nou, în jurul orei 12.30, de o tânără în vârstă de 17 ani despre faptul că a fost victima unui viol. Fata, din comuna Prejmer, județul Brașov, venise cu trenul și se îndrepta spre Alba Iulia, unde urma să-și petreacă Revelionul. Deoarece a pierdut legătura pentru Alba Iulia, ea a fost nevoită să-și petreacă mai mult timp în zona gării, unde a fost abordată de un bărbat necunoscut, în jur de 40-45 de ani. Victima le-a declarat polițiștilor că bărbatul s-a oferit să o conducă la autogară. După ce și-a petrecut mai mult de o oră în compania bărbatului, fata a fost atrasă de acesta pe un teren viran din apropierea gării CFR unde a violat-o și a supus-o la perversiuni sexuale. După ce a fost anunțată poliția, a fost identificat la scurt timp și agresorul: Teodor Ciorlea, de 42 de ani, din Pețelca-Teiuș, un individ fără ocupație. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Aiud cu propunere de arestare preventivă. Medicul legist a confirmat violul. (N.I.T.)
    Semne bune (electorale) anul are!
    Primarul Cugirului a sărbătorit Revelionul în... 25 de locații (posibile secții de votare)
    Fără să-și dezmintă obiceiurile, și de această dată, primarul Cugirului, ing. Aurel Voicu, a sărbătorit Revelionul 2004 în... 25 de locații. După cum ne-a informat, primarul Voicu a reușit să-i felicite pe cugirenii prezenți în cele 25 de locuri, din 27 de localuri unde se sărbătorea venirea Noului An (electoral, 2004).
        La Cantina-restaurant a UM Cugir, primarul Voicu nu a ratat ocazia de a-i informa pe participanți, cu un sfert de oră înainte de Anul Nou, că și în 2004 planurile primăriei legate de investițiile în infrastructură și bugetul local depind de contribuția acestora. Conștient că cea mai puțin costisitoare campanie electorală este aceea făcută pe cont propriu, primarul Aurel Voicu a ținut să-i felicite personal pe simpatizanții sau potențialii votanți aflați în locațiile unde își petreceau Revelionul. Și nu putem să nu apreciem că metoda "de la om la om" dă rezultatele scontate: ing. Aurel Voicu are deja două mandate la activ în Primăria Cugir... (N.I.T.)
    Roșia Montană sub teroarea sălbăticiunilor
        Haite întregi de lupi au năvălit pe teritoriul comunei Roșia Montană, intrând în mai multe gospodării și atacând în special oile. Așa, de pildă, aceștia au devorat mai multe oi în gospodăria lui Iustin Jurcă, din Tăul Cornei și Eremia Mera din sat Țarină. Fenomenul a înspăimântat lumea, mai ales că în anii trecuți nu s-au semnalat cazuri atât de grave în zonă. Lupii atacă ziua fără să se sperie de prezența oamenilor. Mai mulți cetățeni s-au adresat Primăriei pentru a se interveni, întrucât le e teamă pentru copiii din satele îndepărtate, care merg la școală. Dl. primar Virgil Narița ne-a declarat că a cerut sprijin Prefecturii și organelor silvice abilitate pentru înlăturarea pericolului cauzat de fiare și liniștirea populației. (I.R.)

    Sus
    © Copyright S.C. Unirea Pres SRL
    Toate drepturile rezervate.