Curier județean
 
 Meniu
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Prima pagină
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  • Ionii din PSD Alba încărcați cu... daruri
        Ieri, la sediul PSD Alba toți cei 24 de membri cu prenumele de Ioan din cadrul Biroului Executiv al organizației județene a partidului de guvernământ au fost omagiați de colegii lor. Pentru aceștia a fost organizată o masă copioasă "stropită" cu șampanie, iar la sfârșit Ionii au fost încărcați cu o serie de cadouri consistente. De ase­menea, în cursul zilei de ieri alți Ioni de seamă ai județului Alba, av. Ioan Rus și subprefectul Ioan Maier au avut parte de numeroase mesaje de felicitare.(R.J.)
    Fostul pedist Alin Tomuș a trecut la Partidul Noua Democrație
        De curând, fostul președinte al Organizației Studenților Demo­crați, Alin Tomuș, s-a înscris în Partidul Noua Democrație, orga­nizația județeană Alba. Anunțul a fost făcut public în cadrul primei conferințe de presă din acest an a acestui nou partid care dorește să se afirme pe scena politică județeană. Achiziția este considerată importantă, mai ales că este primul membru al PND Alba, care vine din rândurile altui partid. După cum el însuși declara, plecarea din Partidul Democrat nu s-a făcut ca urmare a unor neînțelegeri, ci doar pentru că el își dorește să participe la o nouă construcție politică, alături de oameni tineri și netarați politic. Referindu-se la acest su­biect, președintele PD Alba, Mircea Hava, a declarat că: "Nu am avut șef de cabinet, nici la partid așa cum nu am nici la primărie (pentru că Alin Tomuș s-a prezentat ca fostul șef de cabinet politic al lui Mircea Hava - n. red.). Sunt propriul meu șef. A fost un colaborator cu care am lucrat bine. S-a dus la un partid cu o do­ctrină apropiată de cea a Partidului Democrat din motive, cred, legate de cariera politică pe care și-o dorește. Îi doresc succes!"
        În altă ordine de idei, vicepreședintele Partidului Noua Democrație Alba, Dorin Șerdean, a precizat că în cele trei luni care au trecut de la înființarea organizației județene a PND numărul membrilor par­tidului a crescut la circa 500 și au fost create organizații locale în orașele Zlatna, Câmpeni, Abrud, Cugir și Aiud. Acțiunea este încă în derulare. În funcție de structura pe care o va construi în timpul rămas până la alegeri, PND Alba va prezenta liste de consilieri locali și județeni, dar și candidați la funcțiile de primari.
    Anca DINICĂ

    Fracturi de sezon
        La serviciul de urgențe al spitalului județean Alba continuă să vină persoane accidentate în urma căzăturilor. Dacă la începutul săp­tămânii numărul celor care erau diagnosticați cu luxații, fracturi, entorse era de 40, în ultimele 24 de ore încă 6 persoane au mai primit îngrijiri pentru fracturi și alte traumatisme.
        Deși zăpada a fost curățată în mare parte de pe arterele de cir­culație pietonală, printre blocuri și în fața unor magazine, trotuarele continuă să fie acoperite cu polei. Este regretabil că unii dintre concetățenii noștri, dar și manageri de magazine au uitat de simțul civic, dar și de lopată, și au cam lăsat totul în sarcina autorităților, la capitolul deszăpezire. (F.R.)

    Sus

    © Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
    Toate drepturile rezervate.